Παρέμβαση Παναγιώτη Στάϊκου για το δρόμο Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος

  Προς
Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου
Κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη

Κύριε Δήμαρχε,

Θέλω να συγχαρώ και εσάς, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή για την επιτυχημένη διοργάνωση του Τουρνουά μπάσκετ παίδων, το οποίο αποτελεί σημαντική διαφήμιση για τον Αστακό.

Εν όψη καλοκαιριού όμως υπάρχει μια ανοικτή πληγή, από το σταμάτημα των εργασιών του πολύ σημαντικού έργου της κατασκευής του σύγχρονου Αυτοκινητόδρομου Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος, η οποία όχι μόνο μπορεί να δυσφημίσει τον Αστακό, αλλά να φέρει και οικονομική καταστροφή, αφού κανένας δεν θα θέλει να έλθει στον Αστακό και στον Μύτικα από αυτό τον δρόμο. Αυτή η κατάσταση που κρατάει 14 μήνες, έχει εξαντλήσει τα όρια υπομονής όλων.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι η παύση των εργασιών, ένεκα της διακοπής της χρηματοδότησης δεν οφείλεται σε εσάς η στον Περιφερειάρχη, αλλά στο Υπουργείο.

Σας παρακαλώ να αναλάβετε πρωτοβουλία μαζί με τον Περιφερειάρχη, τους Τοπικούς Βουλευτές, αλλά και τον Συμπατριώτη μας Υπουργό κύριο Στρατούλη και θα έχετε και όλους εμάς δίπλα σας, προκειμένου να υπάρξει πίεση στο Υπουργείο Υποδομών, για άμεση εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων στην κατασκευάστρια εταιρία, για να αρχίσουν οι εργασίες του έργου πάλι, γιατί εάν ο δρόμος μείνει όπως είναι σήμερα και το καλοκαίρι, αυτό θα σημάνει την οικονομική καταστροφή Αστακού και Μύτικα.

Αστακός 20/4/2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

2 σχόλια:

 1. Συγχαρητηρια-λοιπον- συγχαρητηρια ...
  σε οσους υπγραφουν απολυτηρια
  απο Αλυζια  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Oταν θα πάτε να ασκήσετε την πίεση !
  να πάρετε μαζι΄σας και ένα πιεσόμετρο
  απο Αύζ'ία

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.