Αστακός:Με εξαιρετική επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής της κ.Αμαλίας Λουκέρη

  
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αλέκα Κατσάνου

Ολοκληρώνεται  σήμερα το απόγευμα η έκθεση ζωγραφικής σε πέτρα-ξύλο της κ. Αμαλίας Λουκέρη στον  Αστακό, η οποία σημείωσε εξαιρετική επιτυχία. Εκατοντάδες συμπολίτες μας ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες που ήταν αυτές τις γιορτινές  ημέρες στον Αστακό επισκέφτηκαν το χώρο και θαύμασαν από κοντά τις υπέροχες και πρωτότυπες δημιουργίες της κ. Αμαλίας Λουκέρη.

 Όπως μας είπε η ίδια   "όλα τα έργα είναι ζωγραφισμένα πάνω σε πέτρες από ποτάμι και από τα λατομεία του Αστακού. Είναι ζωγραφισμένες με ακρυλικά χρώματα, ενώ στα παιδικά σχέδια έχω βάλει ειδικά χρώματα μη τοξικά. Έτσι μπορούν να τοποθετηθούν  άφοβα  σε χώρο που μένουν παιδιά. Επίσης όλα είναι αδιάβροχα για αντοχή στον ήλιο και την βροχή. Ένα μέρος των έργων είναι υπέροχες αντιγραφές πάνω σε πέτρα από έργα του Egon Schiele που βρίσκονται στην Νational Gallery Praha. Για παραγγελίες ζωγραφικής πάνω σε ξύλα, έπιπλα, πέτρες, γυαλί και τοίχους στο τηλέφωνο 6987923828. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ηλία Λαϊνά ο όποιος μας παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα για να πραγματοποιηθεί η έκθεση."

Εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια   στην κ. Αμαλία Λουκέρη και να πούμε εδώ, οτι θα πρέπει, κατά την προσωπική μας   γνώμη, οι   τοπικές κοινωνίες να αγκαλιάζουν και να ενθαρρύνουν τέτοιες πρωτοβουλίες  που ασφαλώς συμβάλουν στο να αναδειχθεί και μια  άλλη πλευρά, που είμαστε σίγουροι οτι υπάρχει, της πολιτιστικής έκφρασης του τόπου μας.

Β. Πολύζος   
  

  

 
  
 
  

  
 
  
 
 

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.