Παναγιώτης Στάϊκος:Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή για την καθαριότητα στον Αστακό

 


Η  εμπειρία  που αποκόμισα  από την μακρόχρονη θητεία μου στην Αυτοδιοίκηση  με έκαναν να πιστεύω, ότι  τα μικρά  και τα  μεγάλα έργα  στον Δήμο έχουν αρχή και τέλος. 
      Εκείνο που δεν έχει τέλος, είναι ο αγώνας με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτός ο αγώνας είναι ένας διαρκής πόλεμος, ο οποίος πολλές φορές διεξάγεται από πλευράς Δήμου  χωρίς τα απαραίτητα εφόδια και προσωπικό.
    Χάρηκα ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες  που είδα πολλά συνεργία στον Αστακό, τα οποία εργαζόντουσαν σκληρά για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, του Νεκροταφείου και την περιποίηση του Δημοτικού πρασίνου (Οι  νεραντζιές  που κλαδεύτηκαν σωστά, ήδη πέταξαν φρέσκο κλαρί και είναι χάρμα οφθαλμών). 
      Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  κύριος Λαϊνάς μαζί  με τον Πρόεδρο της Κοινότητας ήταν  συνεχώς δίπλα τους. Έτσι το αποτέλεσμα  ήταν άριστο και  ο Αστακός είναι πανέτοιμος  να υποδεχθεί  τους επισκέπτες του!!!!
       Γι’ αυτό  θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο  κύριο Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο  κύριο Λαϊνά και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κύριο Καλησώρα  και   μαζί με τις  ευχές μου για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα  με τις οικογένειες τους, να ευχηθώ ο Αστακός  και ολόκληρος ο Δήμος να είναι έτσι πάντα περιποιημένος .!!!!

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους εθελοντές  του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρόμου, οι οποίοι  όπως είδα στα Bloggs έκαναν με   πολύ αγάπη άριστη δουλειά  στο χωριό τους. 
      Γι’ αυτό προτρέπω και στον Αστακό να υπάρχει ομάδα εθελοντών, στην οποία πολύ ευχαρίστως  προτίθεμαι  να συμμετάσχω, προκειμένου να  βοηθάμε στην καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της Πόλης μας!!!!
Με τις ευχές μου  για  Καλή Ανάσταση  και  Χαρούμενο Πάσχα   σε όλους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΣΤΑΚΟΥ
 
 
 


3 σχόλια:

 1. Ο Αστακός προς Χοβολιο -Αι Γιωργη βρωμάει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. --Τι - άραγε - μπορεί να είναι αυτό, που το λέν : πολιτική ;
  --Είναι κάτι , που έχει μέσα και απολύσεις και μια ευχή !
  Καλή Ανάσταση ! Καλή Ανάταση !
  αλύζιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπορεί ο Αστακός να υποδέχθηκε τους Επισκέπτες του !
  Δέν πρόκειται ποτέ, να αποδεχθεί και να ανεχθεί , όπως κάποιοι '' ευαίσθητοι '' αποδέχονται και σιωπούν περίεργα , Τετελεσμένα απολύσεων και αυταρχισμού.
  Δέν μπορούμε να ξέρουμε τί γίνεται απο πελοπόννησο μεριά
  αλλα στο Ξηρόμερο ο τσαμπουκάς δεν περνάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.