Ανακλήθηκε η απόφαση του Δ.Σ (13/2012) που αφορούσε την διακοπή των συνδέσεων για τις κάρτες στα αντλιοστάσια. Προς νέα σύμβαση με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ο Δήμος Ξηρομέρου

 


To θέμα έφερε ως κατεπείγον και εκτός ημερησίας διάταξης η Δημοτική Αρχή, και κατά την διάρκεια της συζητήσεως υπήρξε έντονη αντιπαράθεση κυρίως μεταξύ του Δημάρχου και της αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης.

Τελικά ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση να ανακληθεί η απόφαση του Δ.Σ (13/2012, παραμένει η προηγούμενη σε ισχύ) και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου η Δημοτική Αρχή να φέρει ολοκληρωμένη πρόταση (όπως ζήτησαν οι κκ. Γεωργαλής, Κομπλίτσης και Τζαχρήστας), παίρνοντας προσφορές από και άλλες εταιρείες, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο να επιλέξει την καλύτερη για να συνάψει ο Δήμος Ξηρομέρου νέα σύμβαση με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τις κάρτες των αντλιοστασίων.
Σε αυτό που συμφωνήσαν σχεδόν όλοι είναι ότι οι κάρτες αυτές είναι άκρως απαραίτητες για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία των αντλιοστασίων του Δήμου ΞηρομέρουΥ.Γ Κατά την προσωπική μας γνώμη, πολύς χρόνος για ένα θέμα που θα έπρεπε κανονικά να είναι ρουτίνας αν όλα λειτουργούσαν σωστά.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ "ΜΑΝΑ" ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.