Τι γίνεται με την υδροδότηση της ''Παλιόβαρκας'' ;;

http://2.bp.blogspot.com/-mmgMr5_fIA8/Uma0DOjiUsI/AAAAAAAB_xc/rvFpsRXPkcA/s400/11.JPG

 


Πάρα πολλοί φίλοι, ντόπιοι και κυρίως ξένοι (από το Αγρίνιο και άλλες περιοχές)  που έχουν σπίτια και οικόπεδα ή δραστηροποιούνται επιχειρηματικά  στην περιοχή της  "Παλιόβαρκας" μας ρωτούν πότε  θα λειτουργήσει στην πράξη το  έργο για την υδροδότηση της "Παλιόβαρκας", δηλαδή πότε θα καταθέσουν αιτήσεις για να τους χορηγηθεί παροχή νερού. 
Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί και παραδόθηκε επίσημα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Ξηρομέρου στις 14 Νοεμβρίου. Μάλιστα, όπως θυμόμαστε όλοι, λίγες μέρες προτού επισκέφτηκε την περιοχή και επιθεώρησε το έργο ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος  Κατσιφάρας . 
Λογικά λοιπόν κάποια στιγμή στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Ξηρομέρου θα ξεκινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία (κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους , τα δικαιολογητικά κλπ). 
Τωρα, αν υπάρχει κάτι άλλο ή κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και μπορεί να καθυστερούν οι διαδικασίες ειλικρινά δεν το γνωρίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση όμως θα ρωτήσουμε και θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση 

Β.Πολύζος

Από την επίσκεψη του κ. Κατσιφάρα στην Παλιόβαρκα (δεξαμενή)

3 σχόλια:

 1. Να ξεκινησει αμμεσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ποιά θα πάρουν νερό τ'αυθαίρετα της παραλίας???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φιλε δεν εχει μονο αυθαιρετα..ας κανει την δουλειά της η πολιτεία και ας τα καταδαφιζει ιδιαιτερα αυτα που ειναι πανω στον αιγαιαλο.

   Διαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.