Γυμνάσιο Κανδήλας: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων


   
 


Φωτογραφίες: Βάσω Παππά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου στο Γυμνάσιο Κανδήλας η παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων Αγωγής Υγείας με θέμα: «Οι πολεμικές τέχνες ως τρόπος ζωής και μέσο ψυχοσωματικής και πνευματικής βελτίωσης», με υπευθύνους καθηγητές τους κ. Γρίβα Κωνσταντίνο και κ. Μπεκούλη Χρήστο και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα: «Γνωρίζω τη φύση μέσα από το περπάτημα και το ποδήλατο», με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μπάτη Γεώργιο.
Επίσης η εργασία της τοπικής ιστορίας της Γ' Γυμνασίου με θέμα: «Μύθοι και γεωγραφικά στοιχεία της Αιτωλοακαρνανίας», με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Τσούρμα Ευάγγελο. Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκαν στους μαθητές που συμμετείχαν στους μαθητικούς αγώνες θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με το έργο «Το μεγάλο μας Τσίρκο», τιμητικά διπλώματα καθώς και τα Δελτία Αξιολόγησης Σωματικής Διάπλασης και Φυσικής Κατάστασης των μαθητών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «ΕΥΖΗΝ». Την επιμέλεια του φωτογραφικού υλικού είχε η κ. Βάσω Παππά. 
Τέλος στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Γυμνασίου αναδείχθηκε νικήτρια η κ. Χαβιάτσου Δήμητρα η οποία κέρδισε ένα tablet.
 
 1 σχόλιο:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.