Ευχαριστήρια επιστολή από την Σοφία Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη. Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του Ιατρείου στο Μύτικα.

 Παρουσία  επίσημων, αλλά κυρίως πολλών κάτοικων από τον Μύτικα  και τα άλλα χωριά της Αλυζίας και του Ξηρομέρου  πραγματοποιήθηκαν την  Κυριακή  3 Μαΐου 2015, τα εγκαίνια του  ιατρείου της Σοφίας Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη στο Μύτικα.
      Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Μητροπολίτης  Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς
  ΦΩΤΟ: Make Art


.
Ευχαριστήρια επιστολή.    
                                                                            Μύτικας, 3/5/2015Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς, που με την παρουσία σας τιμήσατε τα εγκαίνια του Ιατρείου μου και όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, αλλά στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους που με χαρά δεχτήκαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά για την παρουσία τους τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κο Λύτρα Ιωάννη, τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γαλούνη Ερωτόκριτο, τον Αντιδήμαρχο κο Κώστα Λαϊνά, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού και συνάδελφο κο Στάϊκο Παναγιώτη, τον πρώην Δήμαρχο Αλυζίας κο Τριποτσέρη Δημήτριο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Λυμπεράτο Σπυρίδωνα, τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Αλυζίας κο Μουρκούση Βασίλειο, καθώς και όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους που με τίμησαν.

Ιδιαίτερα, γνωρίζοντας πολύ καλά τον φόρτο της πολύτιμου και ιεράς εργασίας του, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κο Κοσμά, που τέλεσε τον αγιασμό με τους συνεργάτες του.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην οικογένεια μου που με στήριξε στην μέχρι τώρα πορεία μου, στον σύζυγό μου και συνάδελφο Τριανταφυλλάκη Ιωάννη και την κόρη μας Χρυσούλα.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να επιτελώ το λειτούργημα του ιατρού με σύνεση και ανθρωπιά σεβόμενη τον όρκο που έχω δώσει.Με απεριόριστη εκτίμησηΣοφία Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη

Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός


  


1 σχόλιο:

  1. η περιοχη μας εχει αναγκη απο νεους επιστημονες που να μενουν στον τοπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.