Ηρακλής Αστακού: Αιχμές για υπονόμευση της ομάδας από κάποια μέλη του Δ.Σ

                                    


                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά και την ήττα με 2-1 απο τον Αλικυρναικο Αγίου Θωμά η ομάδα μας τερμάτισε τρίτη στα μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητριών. Με την κατάταξη αυτή η ομάδα μας θα ανέβει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ μόνο αν κάποια ομάδα απο αυτή την κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα σενάριο που φημολογείται έντονα.
Ηταν μια δύσκολη χρονιά κάτω απο αντίξοες συνθήκες η οποία τελείωσε με το παραπάνω αποτέλεσμα. Η διοίκηση και συγκεκριμένα αυτοί που έτρεξαν την ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα προσπάθησαν για το καλύτερο. Συνοδοιπόροι σε αυτό ήταν τα μέλη και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι ενθάρρυναν διοίκηση και παίχτες και βοηθούσαν οικονομικά.
Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ από τα τρία (3) μέλη του Δ.Σ (Α.Γ.Σ Αστακού) που συμφώνησαν ότι θα συμμετάσχουν στην συγχώνευση του καλοκαιρίου και από αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας.
Αυτοί εμφανίστηκαν το καλοκαίρι για τους γνωστούς λόγους και μετά έμειναν θεατές. Την προσπάθεια μας αυτή κάποιοι δεν την σεβάστηκαν και την υπονόμευσαν.
Μετά την κοπιαστική αυτή χρονιά και επειδή κάποια από τα ενεργά μέλη του Δ.Σ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραιτηθούν θα παρακαλούσαμε όποιος ενδιαφέρεται να στελεχώσει την διοίκηση να το δηλώσει εντός της εβδομάδας.
Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει εφικτό και για να μην χάνεται χρόνος θα γίνει γενική συνέλευση για την εκλογή νέας διοίκησης.-


Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.