Επιτέλους στον διαδίκτυο ο Δήμος Ξηρομέρου

Αστακός, 29.05.2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Συνδημότες/Συνδημότισσες - φίλοι και φίλες.
Σε μια εποχή που η πληροφορία είναι μέρος της καθημερινότητας δεν αποτελούσε τιμή για τον Δήμο μας να μη διαθέτει ιστοσελίδα, το οποίο άλλωστε ήταν και υποχρέωση μας.
Σήμερα κάνοντας πράξη την προεκλογική μας εξαγγελία, σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα του Δήμου.
Το www.dimosxiromerou.gr, είναι ο δίαυλος επικοινωνίας της δημοτικής αρχής του Ξηρομέρου με τον κάθε Ξηρομερίτη και την κάθε Ξηρομερίτισσα όπου κι αν αυτοί βρίσκονται.

Βασισμένη στο τρίπτυχο:
  • διαφάνεια,
  • λειτουργικότητα και
  • διάδραση,
σκοπεύει στην πληροφόρηση και στην υποστήριξη του δημότη.
Ότι γίνεται, ότι αποφασίζεται, θα αναρτάται και θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες. Τίποτα δεν θα μένει μυστικό και τίποτα δεν θα κρύβεται.
Πέρα από αυτό η ιστοσελίδα προσφέρει ειδικό χώρο για τη δωρεάν διαφήμιση επιχειρήσεων του Δήμου και τη τουριστική προβολή του τόπου μας. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να στείλουν υλικό στο e – mail του Δήμου. Ομοίως πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι είναι καλοδεχούμενοι στη σελίδα του Δήμου.
Τέλος, περιμένουμε τις προτάσεις των δημοτών για να βελτιωθούμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα από την ειδική φόρμα με τίτλο "αιτήματα - παράπονα - προτάσεις" είτε, στέλνοντας μήνυμα στις ακόλουθες διευθύνσεις:
info@dimosxiromerou.gr και dimarxos@dimosxiromerou.gr

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
 
ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ: Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό (από τον πρώτο χρόνο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής). Να ευχηθούμε και εμείς να είναι καλοτάξιδη..
.
Και μια πρώτη παρατήρηση. Εκεί που έχει το πράσινο πλαίσιο και γράφει "ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ" θα πρέπει να μπει το έμβλημα του Δήμου όπως έχουν όλοι οι Δήμοι. Και αν δεν έχει έμβλημα ο Δήμος Ξηρομέρου ήρθε νομίζουμε η στιγμή να αποκτήσει. Θα μπορούσε να απευθύνει κάλεσμα ο Δήμος για προτάσεις και ιδέες  και το Δημοτικού Συμβούλιο να αποφασίσει για την καλύτερη..    

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.