Ο πρόεδρος του Αστακού Νίκος Καλλισώρας απαντάει για το κομμένο δέντρο..


Ο πρόεδρος Δ.Κ Αστακού Νικόλαος Καλλισώρας μας έστειλε για δημοσίευση την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!!

 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παραπληροφόρησης που σας προσφέρει κάποιο site εν ονόματι Dragamesto news , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το δέντρο της πλατείας κόπηκε πριν 3-4 μήνες. Με τη σύμφωνη γνώμη Δασαρχείου και της Ελληνικής Αστυνομίας.(Διότι είχε κουφώσει και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια των πολιτών). Δεν κόπηκε δηλαδή τώρα που έγινε η ανάρτηση αυτή και δεν καταλαβαίνω πραγματικά το λόγο που γίνεται αυτό.
Καλό θα είναι Κύριε του Dragamesto news να ενημερώνεστε  πριν ανεβάζετε  οτιδήποτε σας έρθει στο κεφάλι......

   Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που μας στοχεύουν καθημερινά  σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε, είτε  με ανάρτηση, είτε με καταγγελία. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στο Δήμο, υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ότι γίνεται , γίνεται με προσωπική εργασία.
Η απάντηση του προέδρου για το βίντεο
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω και τον μεγαλοηγέτη – paparazzi –Κύριο (για το υπέροχο βιντεάκι που έχει να κάνει με το δρόμο Πλατυγιάλι – Άγιο Δημήτριο ) ότι ο Δήμος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και με το παραπάνω,  ώστε να αποκατασταθούν σύντομα τα προβλήματα που καθημερινά δημιουργούνται και αναμένουμε τις θετικές εξελίξεις.
Κύριε μου , το να παίρνετε έναν υπολογιστή και να γράφετε είναι το πιο εύκολο. Προφανώς εστιάζεστε εκεί διότι είστε κοινωνικά εξαφανισμένος και δεν σας αφουγκράζεται  κανείς. Κι αν νομίζετε ότι θέλετε περισσότερο από εμένα , να  γίνουν έργα στον τόπο  μου είστε πολύ γελασμένος.

Με τιμή                  
Ο Πρόεδρος Δ. Κ. Αστακού

Καλλισώρας Γ. Νικόλαος.

 http://xiromeronews.blogspot.gr

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.