ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την κοινωφελή εργασία.

 
 
 
 
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για τους υποψήφιους για την κοινωφελή εργασία στους Δήμους. Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 08:00 (πρωινή) μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.
Οι εργαζόμενοι που είναι επιτυχόντες στον Δήμο Ξηρομέρου είναι 58 αντί 61 που ζητούνταν στην προκήρυξη. Δεν ξέρουμε τον λόγο.
Δείτε εδώ το αρχείο excel για το Δήμο Ξηρομέρου και δείτε εδώ το αρχείο excel των αποκλειομένων. Ονόματα δεν αναφέρονται, αλλά υπάρχει ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης.
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και ελπίζουμε ο Δήμος Ξηρομέρου να έχει κάνει την σχετική προεργασία ώστε να υποδεχτεί και να κατανείμει σωστά το νέο εργατικό δυναμικό. Έτσι θα μεγιστοποιήσει το όφελος για τον Δήμο και τους Δημότες.
 

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.