Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Για τον Δήμαρχο, Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει!!! Προχωρούμε ως παράταξη στον ορισμό Δικηγόρου για παράσταση Πολιτικής Αγωγής.


https://3.bp.blogspot.com/-6Mg9dIi119E/VtFe12eGswI/AAAAAAAAfbU/B3zjVOycbFgUWQ37i2zJGVIRnNYhffMlwCKgB/s1600/sympoliteia%2Bgia%2Bpiniki%2Bdioxi%2Bgaloyni%2B2722016.jpg


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Πρόσφατα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφαση της ΑΚΥΡΩΣΕ την, πρόδηλα άκυρη, απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, που συνεδρίασε με θέμα τον ορισμό Δικηγόρου για νομική γνωμάτευση παράστασης Πολιτικής Αγωγής του Δήμου στην υπόθεση κατάχρησης τελών ύδρευσης του τέως Δήμου Αλυζίας, γιατί ο κατηγορούμενος για κακουργήματα Δήμαρχος ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ της συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Δηλαδή ο Δήμαρχος που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, συγκάλεσε και προέδρευσε για τον ορισμό Δικηγόρου που θα γνωμάτευε για την υποστήριξη των συμφερόντων του Δήμου εναντίον του ιδίου!!! (Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει).

Ως πολύπειρος αυτοδιοικητικός ο Δήμαρχος γνώριζε ότι δεν μπορεί να προεδρεύσει σε μια τέτοια επιτροπή. Έτσι είναι προφανές ότι το έκανε εσκεμμένα για να ακυρωθεί η απόφαση, να κωλυσιεργήσει, να καθυστερήσει και βλέπουμε! 
Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ – ΝΟΜΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Μια υπόθεση που σέρνεται και κινείται στο σκοτάδι και την αδιαφάνεια επί χρόνια, πρέπει να βγει στο φως και να αποδοθούν οι ευθύνες – ποινικές και αστικές – όπου υπάρχουν.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
 
 

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.