Ανακοίνωση - Ενημέρωση του Αντιδημάρχου κ. Λιβάνη Θεόδωρου σχετικά με την καταλληλότητα των νερών.

 • στις Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016 -
 • 2 σχόλια
Η Δημοτική Αρχή με απόλυτη συναίσθηση των καθηκόντων της και της ηθικής υποχρέωσής της να παρέχει στους Δημότες της πιστοποιημένο και απολύτως ασφαλές για την υγεία τους νερό, απευθύνθηκε σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα εργαστήρια, αυτό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παίρνοντας δείγματα νερού από τα τοπικά διαμερίσματα Αστακού, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλου, Σκουρτού, Χρυσοβίτσας (εντός των προσεχών ημερών θα γίνει δειγματοληψία και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου).
Το εργαστήριο τηρώντας κατά γράμμα όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται, τόσο κατά την δειγματοληψία, όσο και κατά τη διάρκεια των αναλύσεων, μας ενημέρωσε για τα αποτελέσματα και με την σειρά μας ενημερώνουμε και εμείς τους πολίτες:
Το υπό έλεγχο νερό είναι ασφαλές. Το μοναδικό πρόβλημα που οι έλεγχοι ανέδειξαν είναι στη Τοπική Κοινότητα Καραϊσκάκη. Η δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε σε 2 (δύο) μη ελεγχόμενες βρύσες, που βρίσκονται κατά μήκος του αγωγού, πριν τη δεξαμενή και δεν χλωριώνονται. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, το τοπικό Συμβούλιο και τους Αρχηγούς της Αντιπολίτευσης, αποφασίσαμε να σφραγιστούν οι συγκεκριμένες βρύσες, προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.


Ο Αντιδήμαρχος
Λιβάνης Θεόδωρος

2 σχόλια:

 1. Μερικές πρώτες παρατηρήσεις ερωτήματα πάνω στην ανακοίνωση του αντιδημάρχου.
  1)Γιατί ο αντιδήμαρχος οταν πήρε στα χέρια του τα αποτελεσματα των δειγματοληψιών της Διεύθυνσης Υγιεινής(τα πλέον επίσημα) τα ´´εξαφάνισε ´´πάντα με αίσθημα ευθύνης και δεν τα κοινοποίησε στους αρχηγούς και στους δημότες;
  2)Στο Καραϊσκάκη μπορείτε να μας πείτε ποια δεξαμενή χλωριώνεται;
  3)Αν δεν χλωριώνεται καμία γιατί δεν κλείσατε το νερό τελείως και κλείσατε μόνο τις δύο βρύσες;

  Ευχαριστώ
  Μάντζαρης Λευτέρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δηλαδή κύριε Αντιδήμαρχε τοσο καιρό δεν γινόνταν καννένας έλεγχος?? ρε τι πίναμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.