Καταγγελία για ατύχημα στην παιδική χαρά του Αστακού.

  • στις Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016 -
  • 0 σχόλια

Καταγγελία είχαμε από την μητέρα ενός μικρού παιδιού για ατύχημα στην παιδική χαρά του Αστακού που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γιου της (ευτυχώς όχι σοβαρά). Όπως η ίδια καταγγέλλει μια κούνια έσπασε και το μικρό παιδί έπεσε με το κεφάλι. Μάλιστα μας έστειλε και την φωτογραφία από την σπασμένη κούνια. Εμείς να σημειώσουμε ότι αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τις παιδικές χαρές των Δήμων σε όλη την Ελλάδα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν πιστοποίηση κάτι που θα πρέπει άμεσα και από την κεντρική εξουσία να δοθεί λύση..


Διαβάστε τις μας έγραψε η μητέρα

"παιδική χαρά ΑΣΤΑΚΟΥ .Μια κούνια μετά απο επισκευη πριν 20 ημερών περίπου. Χθες ο μικρός μου έπεσε με το κεφάλι γιατί κάποιοι είναι ανεύθυνοι κ αυτοί λέγονται αρμόδιοι . Ντροπή κ Αίσχος αν δεν πληρούν τις προδιαγραφές να κλείσουν . Μιλάμε για έναν χώρο οπού εκεί μέσα παίζουν παιδιά . ΝΤΡΟΠΗ & ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ
Η φωτο είναι μετά το πέσιμο του μικρού μου. αυτό ακριβώς που βλέπετε συναιβει αλλά με τον γιο μου μέσα. έκανε κούνια μπελα με το κεφάλι κάτω!!! και μη χειρότερα!!! ΑΣΤΑΚΟΣ 2016"

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.