Παναγιώτης Στάϊκος:Είμαι φανατικός υπέρμαχος του Νόμου για ξεχωριστό ψηφοδέλτιο εκλογής Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων

  ota 


Η πρόταση για ξεχωριστό ψηφοδέλτιο εκλογής Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, η οποία όντως  είναι επαναστατική για τα Ελληνικά δεδομένα, δεν είναι σημερινή . Δόθηκε για διαβούλευση, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών ο Γιάννης Μιχελάκης και Υφυπουργός  ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Όμως την εποχή εκείνη πολεμήθηκε από την ΚΕΔΕ και τα περισσότερα στελέχη της Αυτοδιοίκησης  και δεν στηρίχτηκε από την τότε Αντιπολίτευση στην Βουλή, που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα δύο πρωτοπαλίκαρα του ΠΑΣΟΚ τότε στην ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρός της Κώστας Ασκούνης, Δήμαρχος  Μοσχάτου και ο Δανιηλίδης, Δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών Θεσσαλονίκης, έφθασαν να πουν στον τότε Υφυπουργό Γρηγοράκο, όταν είχε πάει στην Θεσσαλονίκη για να τους πείσει, ξέχνα το. Για τώρα δεν γίνεται,  για το 2019 να το συζητήσουμε και τότε Υπουργός και Υφυπουργός έκαναν πίσω και ο Νόμος δεν πέρασε.
Εγώ τότε όπως και σήμερα  είμαι φανατικός υπέρμαχος αυτού του Νόμου. Τότε ήμουν από τους ελάχιστους υποστηρικτές του Νόμου. Αναρωτιέμαι; Άραγε σήμερα πόσοι από τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης να είναι υπέρ αυτού του Νόμου; Ευχαριστώ  για την φιλοξενία.

Αστακός 4/8/2016

Παναγιώτης Στάϊκος

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.