Έρευνα: Οι δεξιοί χαίρονται περισσότερο το σεξ..!!

 • στις Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016 -
 • 8 σχόλια

Έρευνα: Οι δεξιοί χαίρονται περισσότερο το σεξ

Από την έρευνα προκύπτει πως όσοι ανήκαν πολιτικά στην Αριστερά έτειναν να έχουν το χαμηλότερο βαθμό ερωτικής ικανοποίησης

Οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο... κρεβάτι απ΄ ό,τι οι αριστεροί. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ευρωπαϊκή έρευνα που διεξήχθη σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία Δανία και Βρετανία -σε δείγμα 19 χιλιάδων ανθρώπων.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της YouGOV, οι άνθρωποι που έχουν δεξιές πεποιθήσεις δηλώνουν ότι έχουν μία ικανοποιημένη σεξουαλική ζωή.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι πολιτικές πεποιθήσεις αντανακλούν τον βαθμό ευχαρίστησης των ανθρώπων στο σεξ. Όσοι δηλαδή θεωρούν τον εαυτό τους «πολύ δεξιό» έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Στη Βρετανία, για παράδειγμα, το 66% των πολιτών που ανήκουν στην Αριστερά, φέρεται να έχει μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή την ώρα που το 73% των συμπολιτών της Τερέζα Μέι, που δηλώνουν ότι είναι πολύ Δεξιοί, υποστηρίζουν ότι είναι σεξουαλικά ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι. Αλλά και το 70% των Βρετανών που θεωρούν τους εαυτούς τους απλά «δεξιούς», δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.

Την ίδια ώρα, στη Γερμανία, το 77% των ατόμων που ανήκουν στην δεξιά πτέρυγα ισχυρίζονται ότι ικανοποιούνται επαρκώς στο κρεβάτι. Αντιθέτως, το 71% των ατόμων που ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα φέρεται να είναι ικανοποιημένοι στο σεξ.

Από την έρευνα προκύπτει πάντως πως, και στις πέντε χώρες (Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία), οι άνθρωποι που είχαν υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ικανοποίησης ανήκαν στην δεξιά πτέρυγα, ενώ όσοι ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα, έτειναν να έχουν το χαμηλότερο βαθμό ερωτικής ικανοποίησης.

«Προφανώς, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τη σεξουαλική ευτυχία ενός ατόμου και αυτή η μελέτη δεν δείχνει πως όταν κάποιος αλλάζει τις πολιτικές του απόψεις γίνεται πιο ευτυχισμένος στο κρεβάτι ή στις σκάλες, στο πάτωμα της κουζίνας, στο ντους και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου», όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας της YouGov, Τζόε Τουίμαν.

Το να ανήκει κάποιος στη δεξιά πτέρυγα δεν τον κάνει αυτομάτως σεξουαλικά ικανοποιημένο, όμως, τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι οι δεξιοί απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή στο έπακρο. Και μάλιστα το εύρημα αυτό επαληθεύεται σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. 
 
 

8 σχόλια:

 1. ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
  ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΚΗ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βασίλη !
  Ο Μίμης Ανδρουλάκης είπε κάποτε δημόσια το εξής :
  << Η αριστερά είναι η καλύτερη γ.. μενα
  και όλοι θέλουν να την παντρευτούν. >>
  Εσύ τι λές ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  2. Συμφωνω ειδικα στην Ελλαδα ετσι ειναι..Διαβατηριο η αριστερα για πολλα πραγματα και η μονη που δεν φταιει είναι η ιδια η αριστερα....

   Διαγραφή
  3. Μπράβο και Γειά σου Βασίλη !

   Διαγραφή
 3. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ , ΙΣΩΣ
  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ
  ΟΤΙ ΠΕΙ Ο/Η ΑΡΓΗΓΟΣ
  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
  ΠΕΤΑΕΙ Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ ... ? ΠΕΤΑΕΙ.
  ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΕΙΝΟΣ ..? ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ
  ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΡΙΤΕΡΟΥΣ ...
  ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΣΕΠΕΣ ... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.