Σαν σε προπόνηση ο Ηρακλής Αστακού, 6-0 το Αρχοντοχώρι.

  • στις Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016 -
  • 0 σχόλια
 
ΦΩΤΟ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
 
Ένα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής πέρασαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων παρακολουθώντας την αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Αστακού και του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου που έγινε σε φιλικά και αθλητικά πλαίσια.
Από την αρχή του αγώνα ο Ηρακλής επέβαλε το ρυθμό του και με καλό ποδόσφαιρο και συνεχείς επιθέσεις «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή έκανε αλλαγές σκοπιμότητας για να δώσει ευκαιρίες και σε νέους παίκτες, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο ακόμα γκολ και ένα χαμένο πέναλτι.
Η ομάδα του Αρχοντοχωρίου προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Ηρακλής βρέθηκε σε καλή μέρα κι αυτό φάνηκε και από την εξαιρετική απόδοση όλων των παιχτών, αλλά και από το ευρύ σκορ του αγώνα. Τρία (3) γκολ πέτυχε ο Μπαρμαρούσης Δημήτριος και από ένα οι Τριάντης Σωκράτης, Κοτρότσος Γιώργος, Λιβάνης Πάνος. Ευχόμαστε ολόψυχα στην γειτονική ομάδα του Αρχοντοχωρίου να πραγματοποιήσει τους στόχου της.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ έπαιξαν:
Ρηγάλος Γρηγόρης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Πάνος, Παπαζήσης Γιάννης, Ταφάνι Πίτερ, Αργύρης Αλέξης, Ξενάκης Αλέξης, Τζακώστας Σταύρος (Κολλιάς Παναγιώτης), Τριάντης Σωκράτης (Λιβάνης Γιώργος), Κοτρότσος Γιώργος (Λιβάνης Βασίλης), Μπαρμπαρούσης Δημήτρης.

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.