Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Γενική Συνέλευση το Σάββατο 8 Οκτώβρη 2016 και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Ξηρομέρου.


                                                            Αποτέλεσμα εικόνας για συμπολιτεια ξηρομεριτων

 
 
                                             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών αποτελεί αυθύπαρκτη ζωντανή, συλλογική οντότητα, ικανή να εμπνέει όραμα, πρόταση και στάση ζωής για όλη την κοινωνία.
Η αμεσοδημοκρατία και η ισοτιμία των μελών της, οι ισχυροί δεσμοί με την κοινωνία, οι εναλλακτικές προτάσεις διεξόδου, ο κοινοτισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν το πλαίσιο των αρχών της. 
Ως θεσμικός φορέας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρόμερου,η Συμπολιτεία πρέπει να χαρακτηρίζεται από την αντιπολιτευτική της παρέμβαση και τις εναλλακτικές προτάσεις .
Μια ουσιαστική συζήτηση επιβάλλεται, ώστε να μας οδηγήσει σε μια εξωστρεφή πορεία δράσης και συνάντησης με την κοινωνία ,ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα.
Άξονες αυτής της δράσης μπορεί να είναι:
ανασυγκρότηση της συλλογικότητας, επιμέρους πρωτοβουλίες στην επικοινωνία με τους δημότες, πρωτοβουλίες στο επίπεδο της κοινωνίας (ΚΟΙΝΣΕΠ-τοπικά προβλήματα). Και πάνω από όλα, η ενεργή συμμετοχή και η συντονισμένη συλλογική εξειδίκευση των στόχων.
Η επομένη γενική συνέλευση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία στην
περαιτέρω πορεία της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών .
Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου σας απευθύνουμε κάλεσμα ενεργής συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση της Συμπολιτείας το Σάββατο 8 Οκτώβρη 2016 και ώρα 19.00, που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.