Δ.Ε Αλυζίας:Οι κάτοικοι να κόψουν άμεσα τα κλαδιά των δέντρων που προεξέχουν στους δρόμους και εμποδίζουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

  • στις Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2016 -
  • 0 σχόλια


                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους Κανδήλας, Βάρνακα και Αρχοντοχωρίου, να κόψουν άμεσα τα κλαδιά των δέντρων που προεξέχουν από τις αυλές και τα χωράφια τους προς τους δρόμους, διότι υπάρχει πρόβλημα για την ασφαλή διέλευση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ και των Σχολικών, καθώς και στη σκουπιδιάρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Το ΚΤΕΛ μας έστειλε και σχετικό έγγραφο που επισημάνει το πρόβλημα ιδιαίτερα εντός της Κανδήλας προς Άνω Κανδήλα.
Με την ευκαιρία του μαζέματος της ελιάς, παρακαλούμε να κλαδέψετε τα δέντρα ώστε να μην υπάρχει ζήτημα διακοπής του δρομολογίου του ΚΤΕΛ και αποκομιδής των σκουπιδιών. Οι ζημιές σε καθρέπτες και τζάμια των οχημάτων είναι πάρα πολλές.
Κάποιοι ασυνείδητοι παρ’ όλες τις ανακοινώσεις – ενημερώσεις εξακολουθούν να ρίχνουν στους κάδους πατσές, κλαδιά, πέτρες, μπάζα, χύμα σκουπίδια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μολυσματικές καταστάσεις, βλάβες στη σκουπιδιάρα και να κινδυνεύουμε με αποκλεισμό σαν Δημοτική Ενότητα Αλυζίας από τη χωματερή.
Επισημαίνουμε και πάλι ότι τα μπάζα και τα υλικά οικοδομικών εργασιών η απομάκρυνση τους είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών και των εργολάβων. 
Για μια ακόμη φορά ζητώ την συνεργασία σας για να έχουμε καθαρό τον τόπο μας. 

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.