ΝΑΙ στο δάνειο από το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου.

 • στις Σάββατο, Δεκεμβρίου 24, 2016 -
 • 4 σχόλια

NAI στην σύναψη δανείου ώστε να αποφεύγουν περαιτέρω χειρότερες καταστάσεις για τον Δήμο Ξηρομέρου αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στην χθεσινή του συνεδρίαση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος  Γαλούνης τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Δήμο, τα χρέη τεράστια-θηλιά στον λαιμό του που τον πνίγουν, η ΔΕΗ έτοιμη να κόψει το ρεύμα, οι υποχρεώσεις πολλές, και τα έσοδα λίγα (πάρα πολλοί συνδημότες μας δεν πληρώνουν τα δημοτικά τέλη).
Κριτικά απέναντι στην Δημοτική Αρχή στάθηκαν στις τοποθετήσεις τους η Ντίνα  Κουμανδράκη Σαμαρά, ο Ηλίας Γεωργαλής, ο Πάνος Τζαχρήστας και ο Τάκης Κομπλίτσης λέγοντας ότι τα δυο αυτά χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικά για να μην φτάσουν τα πράγματα εδώ και ότι και με το δάνειο τα πράγματα πάλι τα ίδια θα μείνουν.
Υπήρξαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και  από πολλούς δημοτικούς συμβούλους για την χρησιμότητα του δανείου, το ύψος την χρονική διάρκεια και το επιτόκιο αυτού, τα χρέη του Δήμου και  τους τρόπους για να αυξηθούν τα έσοδα και να μειωθούν τα έξοδα, όπως από τον Πρόεδρο Σπύρο Λυμπεράτο, τον Απόστολο Πανταζή, τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Μουρκούση, τον Κώστα Γεωργούλα, τον Χρήστο Κολοβό.

Για την ιστορία, γιατί η ιστορία μένει. ΝΑΙ στην σύναψη δάνειου ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι τρεις απο την αντιπολίτευση: Ο Χρήστος Κολοβός, ο Ηλίας Ταμπάκης και ο Γιάννης Ζορμπάς.
ΟΧΙ στο δάνειο ψήφισαν: η Ντίνα  Κουμανδράκη-Σαμαρά, ο Ηλίας Γεωργαλής, ο Πάνος Τζαχρήστας και ο Τάκης Κομπλίτσης.


Αυτά. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. 


   

           

4 σχόλια:

 1. Ενδιαφέρον η στάση της μείζονος αντιπολίτευσης. οχι απο την αρχηγό, ναι απο τους άλλους που ήταν παρών στο συμβούλιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τρίγωνα κάλαντα μες στην γειτονιά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. παρακάλω η κριτική σε πρόσωπα να γίνεται μονο επώνυμα. ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.