ΧΑΜΟΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ: Κατέθεσαν ΜΗΝΥΣΗ στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS, γιατί ενοχλεί με την κριτική του!

  • στις Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2016 -
  • 0 σχόλια
 
ΟΧΙ στη ΦΙΜΩΣΗ και στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS
Εμείς δεν είμαστε ραγιάδες για να προσκυνήσουμε κανέναν!

     Ο κ. ΚOΥΤΙΒΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που έχει οριστεί απο τη δημοτική αρχή ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, σε μια πρωτοφανή ενέργεια για τα αυτοδιοικητικά και νομικά χρονικά της χώρας, υπέβαλε μήνυση κατά του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS με ένα και μοναδικό στόχο: Να φιμώσει την ελεύθερη γνώμη των δημοτών και την τρομοκράτηση του μπλογκ (blog) για να σταματήσει την κριτική και τον έλεγχο στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.
     Δηλώνουμε προς την δημοτική αρχή ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ότι ενέργειες τέτοιες δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας ατσαλώνουν! Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους δημότες, θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα της κάθε εξουσίας, ασυμβίβαστοι, ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι και ανυπότακτοι ως ελεύθεροι ενεργοί πολίτες.
    Στο τόπος μας που γέννησε ήρωες, στο τόπο της Αντίστασης και των αγώνων για την ελευθερία, ο  κ. ΚOΥΤΙΒΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, επιδιώκει να επιβάλει στην ενημέρωση μια ιδιότυπη δικτατορία δια της τρομοκράτησης, των απειλών, όλων όσων ασκούν κριτική στο τρόπο διαχείρισης του Δήμου.

ΟΧΙ στην προσπάθεια φίμωσης του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS, φασιστικής επιβολής σιωπής, καθώς και εξαφάνισης του ελεύθερου λόγου και της ελεύθερης άποψης.

Δεν θα γράψουμε άλλα σεβόμενοι τις χρονιάρες μέρες… 

ΥΓ: Προκαλούμε τον κ. ΚΟΥΤΙΒΗ να δώσουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στη δημοσιότητα για να δούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει λεφτά, για να μην κοροϊδεύουμε την τοπική κοινωνία....

Πρωτοβουλία ενάντια στις διώξεις στους ενεργούς πολίτες Ακτίου Βόνιτσας

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.