Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα: Μια οφειλόμενη απάντηση......

  • στις Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017 -
  • 0 σχόλια

Αποτέλεσμα εικόνας για mytikas kentro

Οι επαγγελματίες και ο Σύλλογος είμαστε παρόντες σε όλα τα θέματα που αφορούν τον τόπο μας και βοηθάμε όσο μπορούμε στην επίλυση  των προβλημάτων μας. 
Πρόσφατο παράδειγμα είναι η κινητοποίηση που έγινε σχετικά με το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Επίσης οι αναφορές μας σχετικά με τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού μας, προκειμένου να λυθεί ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί όλους. Στηρίζουμε κάθε εκδήλωση που γίνεται για το καλό του τόπου μας, είτε οικονομικά δίνοντας κάθε φορά ότι μπορούμε από το ταμείο μας και ο καθένας από εμάς ατομικά, είτε βοηθώντας εθελοντικά όπου μας έχει ζητηθεί. Επίσης συνεισφέρουμε οικονομικά αρκετές φορές σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα του χωριού μας. 
Εμείς απαντάμε με έργα σε όλες τις προσπάθειες στοχοποίησης του Συλλόγου και των επαγγελματιών από όπου και αν προέρχονται και σε όλες τις προσπάθειες συκοφάντησής του από αναρτήσεις στο διαδύκτιο και κακόβουλα σχόλια σε τοπικές εφημερίδες.

Εμεις ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτόν το τόπο και πιστέυουμε ότι με συλλογική δουλειά μπορούν να βελτιωθούν αρκετά πράγματα. Πάνω από όλα όμως αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας. Ελπίζουμε το ίδιο παράδειγμα να ακολουθήσουν και οι επικριτές μας. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.