Στάθης Πολύζος: Στη συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

  • στις Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 -
  • 1 σχόλια


Ο Στάθης Πολύζος: Στη συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης .Χοράρχης – Μουσικοδιδάσκαλος Καθηγητής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Δάσκαλος Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού Τραγουδιστής
Ο Στάθης Πολύζος γεννήθηκε το 1990 στο Αμαρούσιο Αττικής. Κατάγεται από το χωριό Βάρνακας Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο έχει μεγάλη παράδοση στην ανάδειξη διακεκριμένων μουσικών καλλιτεχνών στον τομέα της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής. Είναι μόνιμος κάτοικος στον Δήμο Περιστερίου με ποικίλη καλλιτεχνική δράση και προσφορά μέσα σε αυτόν.
Ως Μουσικοδιδάσκαλος και Χοράρχης διδάσκει και διευθύνει τις χορωδίες-πολυφωνικά σχήματα της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο ΠΥΡΡΟΣ», της Αδελφότητας Απανταχού Κραψιτών Αθηνών (Κράψη – Ανατολική – Δρίσκος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) και του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου. Παράλληλα διατελεί καθηγητής μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου.

Το Δ/Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης τον ευχαριστεί για την υπέροχη παρουσία του στην εκδήλωση του Συλλόγου μας

                                                                VIDEO
 

 

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά ταλαντούχος ο Στάθης! Τυχεροί όσοι τον έχουμε ακούσει, από παιδί ακόμα, στον Βάρνακα, να γεμίζει τη γειτονιά με μουσικές και τραγούδια τα βράδια του καλοκαιριού! Να τον χαίρονται η μάνα του και ο πατέρας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.