Κίνηση Πολιτών Πρώην Δήμου Φυτειών:''Σε αυτή την χρονική στιγμή η “πτώση” του κυρίου Ερωτόκριτου Γαλούνη δεν θα ωφελήσει σε τίποτα.''

 • στις Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017 -
 • 3 σχόλια

  


Συνδημότες, είναι Ηλίου φαεινότερο ότι ο Δήμος Ξηρομέρου, ο Δήμος μας, τα τελευταία χρόνια παραπαίει Διοικητικά αλλά και Οικονομικά.
     Φυσικά την ευθύνη για την όλη κατάσταση την έχει η τωρινή Δημοτική Αρχή, μαζί με τους Συμβούλους της, αλλά και οι προκάτοχοι τους (που αν κοιτάξει κάποιος τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους αυτά τα χρόνια θα διαπιστώσει ότι είναι οι ίδιοι που απλά αλλάζουν παρατάξεις) ο οποίοι με τις αποφάσεις τους μας έφεραν τον Δήμο μας σε αυτό το σημείο.
      Τα αποτελέσματα των αποφάσεων τους τα βρίσκουμε εμείς τώρα μπροστά μας και καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα μέσω των Δημοτικών Τελών, αλλά και από το πάγωμα κάποιων σημαντικών έργων ανάπτυξης για τον τόπο μας.
   Έχει ευθύνη ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης; -Ασφαλώς και ναι.
     Είναι πολύ εκείνοι που δεν βολεύτηκαν όπως τους έταξε ο κύριος Ερωτόκριτος Γαλούνης και τώρα θέλουν να τον “ρίξουν”; -Ασφαλώς και ναι.
  Είναι η λύση αυτή; -Ασφαλώς και οχι.

    Σε αυτή την χρονική στιγμή η “πτώση” του κυρίου Ερωτόκριτου Γαλούνη δεν θα ωφελήσει σε τίποτα.      Αυτή τη στιγμή ο Δήμος μας χρειάζεται συνεργασία από όλες τις παρατάξεις και με ένα σωστό σχεδιασμό σιγά σιγά να ορθοποδήσει οικονομικά, ώστε στο άμεσο μέλλον οι δημότες του να έχουν οφέλη από έναν ισχυρό οικονομικά Δήμο.
      Πρέπει να βρεθεί η βιώσιμη λύση και να ακολουθηθεί κατά γράμμα, πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες, ώστε να μπορέσουμε αύριο να δώσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους ανήκει από τον Δήμο.

Κίνηση Πολιτών Πρώην Δήμου Φυτειών
 

3 σχόλια:

 1. βρε καλως τα τα παιδια τα "συριζακια" τα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νέα γραμμή τρόλεϊ Φυτειών και περιχώρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σύντροφοι ολοι μαζί να πάρουμε την πόλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.