Αποστόλης Πανταζής: Διαφωνώ με την διαγραφή του συμπατριώτη και συναδέλφου κυρίου Αποστόλη Σόμπολου.

  • στις Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 -
  • 1 σχόλια

 

 
 
-Η απάντηση του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, Δημοτικού Συμβούλου, π. Αντιδημάρχου Ξηρομέρου για τη διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο».
-«ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΑ  blogs" 

       Ο Αποστόλης Πανταζής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook διαφωνεί με τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο», επισημαίνει ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε και την διαγραφή την έμαθε από το διαδίκτυο και ζητά απο το δήμαρχο Γαλούνη την άμεση επανεξέταση του θέματος.
Αναλυτικά γράφει: 

    Εκπλήσσομαι με όσα συμβαίνουν. Διαφωνώ με την διαγραφή του συμπατριώτη και συναδέλφου κυρίου Αποστόλη Σόμπολου. Ο κος Σόμπολος έδωσε και αυτός τον δικό του αγώνα όπως όλοι μας για να εκλεγεί η παράταξη, είναι το λιγότερο άδικο να διαγράφεται επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψή του και να διαφωνήσει σε ένα θέμα το οποίο ενδεχομένως είναι αντίθετο των απόψεων του.
    Παράλληλα εκφράζω τη πικρία μου διότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να με ενημερώσει, ούτε καν τηλεφωνικώς, παρά μόνο έλαβα την είδηση μεσω των blogs, καταλαβαίνετε αυτό με βάζει σε σοβαρές σκέψεις.......
     Είμαι στυλοβάτης της παράταξης εκλεγμένος με 1,708 ψήφους, το να με αγνοούν με εξοργίζει....... δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν θα το επιστρέψω τώρα.
 Ζητώ από τον αρχηγό και την παράταξη την άμεση επανεξέταση του θέματος.............1 σχόλιο:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.