Αποστόλης Σόμπολος: Νέα δήλωση για την διαγραφή του..

  • στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017 -
  • 0 σχόλια
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                           
                                           Δήλωση
Αποστόλη Σόμπολου, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ξηρομέρου.


Ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης σπεύδοντας να κερδίσει εντυπώσεις αμέσως μετά την δήλωση του κ. Αποστόλη Πανταζή προσπαθεί με ανακρίβειες και γενικότητες να πείσει για έργο και πεπραγμένα ανύπαρκτα.
Με ανακρίβειες επίσης αναφέρθηκε και στο πρόσωπο μου. Απλά θυμίζω στους δημοτικούς Συμβούλους της πρώην παράταξης μου ότι δεν έγινε προσυμβούλιο και ότι ποτέ δεν δεσμεύτηκα ότι θα ψηφίσω θετικά ή αρνητικά για το εν λόγω θέμα. Θυμίζω επίσης ότι δεν ήμουν ο μοναδικός που κράτησα τη συγκεκριμένη στάση.
Πρέπει να γίνει σαφές στον κ. Γαλούνη ότι η Κοινωνία ναι μεν έδωσε εντολή για υλοποίηση προγράμματος στην παρούσα δημοτική αρχή αλλά δεν έδωσε εντολή για υλοποίηση και ψήφιση αθέμιτων πράξεων γιατί έτσι το θέλει εκάστοτε Δήμαρχος. Αν είναι δυνατόν σε μια κοινωνία να συμφωνούμε με τα θέλω του καθενός χωρίς να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Επισημαίνω ότι η ποιότητα ενός ανθρώπου φαίνεται καθαρά από το λόγο του. Δεν μπαίνω κατά συνέπεια σε χαρακτηρισμούς. Παραμένω λοιπόν στη θέση μου και συνεχίζω να αντιμετωπίζω και να αναδεικνύω τα προβλήματα του Δήμου μας.

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.