Κίνηση Πολιτών Φυτειών: Με πιο δικαίωμα ιδιώτες χρησιμοποιούν το Δημαρχείο Φυτειών για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2017;

Αποτέλεσμα εικόνας για οσδε

Tις δυο αυτές μέρες είμαστε κομπάρσοι σε ένα θέατρο του παραλόγου,αγροτοσυνδικαλιστές οι οποίοι εμφανίζονται σαν σωτήρες ,σαν άλλοι ρομπέν των αγροτών ενδιαφέρονται ξαφνικά για το πόσο θα κοστίσουν οι δηλώσεις όσδε ,ενω πέρυσι το χρέος αυτών Ήταν μεγάλο,το γιατί δεν το χουμε καταλάβει ακόμη.Νοιάζονται όντως για το κοινό καλό η φοβούνται πως ο κόσμος ξύπνησε?Σαν πολίτες -δημότες του δημοτικού διαμερίσματος φυτειών τις δύο αυτές μέρες βλέπουμε ιδιώτες να χρησιμοποιούν το δημαρχείο φυτειών σαν έδρα για τις δηλώσεις αυτές,Τα ερωτήματα που γεννιούνται πολλά...
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΑΛΟΥΝΗ...ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΑΖΕΤΑ...ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΕ...
1)Απο ποιόν πήραν άδεια αυτοί οι ιδιώτες να κάνουν έδρα έναν χώρο ο οποίος ανήκει στο δήμο και ο οποίος συντηρείτε απο δικά μας χρήματα?
2)κυριοι υπάρχει κάποιο συμφωνητικό μεταξύ του δήμου και της ένωσης αγρινίου?
3)κύριοι αν δεν υπάρχει για ποιό λόγο κάνετε πλάτες στην ένωση?οι προσωπικές σας σχέσεις δεν μας ενδιαφέρουν.Εάν κάποιο απο τα πιο πάνω δεν ισχύει τότε κάποιο πονήρο μυάλο(όχι το δικό μας)θα μπορούσε να σκεφτεί πολλά. Γιαυτό καλό θα είναι το δήμαρχειο να είναι μόνο για την εξυπηρέτηση των δημοτών και όχι οποιουδήποτε ιδιώτη παρακαλούμε γιαυτό να μας σεβαστείτε ως πολίτες και ναποσυρθούν τα συνεργεία της ένωσης ,ειδαλλως οι κακές σκέψεις για τις σχέσεις σας με την ένωση θα ξανάρθουν στο μυαλό μας.
ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΔΕ.Ε?ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?

1 σχόλιο:

  1. Τελείωσαν τα ψεμματα.. Και στις εκκλησίες να πάνε για τις δηλώσεις ο αγροτικός κόσμος δεν τους εμπιστεύεται πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.