Παναγιώτης Στάικος: Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά Σύντροφοι .!!!


Σχετική εικόνα 


Αγαπητοί μου φίλοι της Οργάνωσης   ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ KAI ΦΥΤΕΙΩΝ

Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά Σύντροφοι .!!!

Αντί αυτής μου λέτε  επί λέξει   :

Αν τώρα έχετε πολύ υψηλό εισόδημα τότε θα επωμιστείτε και την ανάλογη εισφορά.......
Αυτό όμως είναι σαν να αποδέχεστε, πόσο πολίτικοί απατεώνες είναι εκείνοι, οι οποίο έλεγαν ,το 2015 ότι θα καταργούσαν την Εισφορά Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και τώρα ,όχι απλά δεν την κατάργησαν αλλά την αύξησαν κιόλας .!!!
Καλά δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε μια   συγνώμη από τον Ελληνικό λαό ;;;;
Αυτό λέγετε εξαπάτηση του Ελληνικού λαού ή όχι ;;;;
Ξέρετε πως  χαρακτηρίζει ο λαός του Πολιτικούς που τον εξαπατούν;;;;;
Πολιτικούς απατεώνες του λέει ,αλλά εσείς έχετε βουλώσει τα αυτιά σας .!!!!
Μόνο που ο Γραμματέας της Οργάνωσης σας και τα περισσότερα μέλη της του 2015 αποχώρησαν , γιατί δεν ήθελαν να είναι συνοδοιπόροι με Πολιτικούς απατεώνες .!!!
Πόσοι αλήθεια απομείνατε και κάθε πότε κάνετε συνέλευση , όπως ορίζει το καταστατικό σας;;;;
Θα σας τα ξεβουλώσει τα αυτιά  ο λαός  όμως , όταν θα έρθει η ώρα και ο θόρυβος που θα ακούσετε ,θα είναι εκκωφαντικός .!!!
Ραντεβού φίλοι μου  ξανά μαζί στα  μαρμαρένια αλώνια, όπου  δεν αργεί η ημέρα, που εγώ θα χορεύω με το κεφάλι ψηλά το αγαπημένο τραγούδι του πατέρα μου : ένας λεβέντης χόρευε σε μαρμαρένια αλώνια, ενώ εσείς θα έχετε το κεφάλι σκυφτό ( όσοι θα έχετε απομείνει  μέχρι τότε στην Οργάνωσή σας), όχι μόνο γιατί το ποσοστό , που θα σας έχει δώσει ο Ελληνικός λαός θα είναι καταδικαστικό – ντροπιαστικό, αλλά γιατί θα έχετε καταστρέψει με τους πολιτικούς σας τσαρλατανισμούς εντελώς την Χώρα.!!!!  
Καλή σας νύχτα Σύντροφοι   και μην ξεχάσετε να δώσετε χαιρετίσματα ,σε όλα εκείνα τα αστέρια  που μαζέψατε από το ΠΑΣΟΚ , το οποίο κατηγορείτε τώρα .!!!  
Αστακός 28/2/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Παναγιώτης Στάικος 


1 σχόλιο:

  1. Ας τα λέει αυτά τώρα ο κ. Παναγιώτης Σταϊκος για τον ασφαλιστικό νόμο και τις εισφορές οταν θα γίνουν δημοτικές εκλογές δέν αποκλείεται να ψηφίσει ή και να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο προοδευτικών ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.