Ντίνα Σαμαρά: Προσφυγή για τον προϋπολογισμό και για έργα του τέως Δήμου Αλυζίας

  • στις Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017 -
  • 0 σχόλια


                                
                                              ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥΜε την υπεύθυνη αντιπολιτευτική  στάση που κρατάμε ως σήμερα  ,    που σκοπό έχει την ορθή  λειτουργία  του Δήμου  αλλά  και την παρεμπόδιση αυθαίρετων  ενεργειών  της δημοτικής αρχής ,  καταθέσαμε    εκ νέου προσφυγή  κατά  της  νέας απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου     για τον προϋπολογισμό του έτους 2017 .

Όπως  αναφέραμε και στην προσφυγή μας  , αποκρύπτονται σημαντικά στοιχεία  εσόδων και εξόδων  τα οποία στην πραγματική τους διάσταση   δεν ισοσκελίζουν τον   υπάρχον προϋπολογισμό και αφήνουν τεράστια ερωτηματικά για την χρηστή διοίκηση του  Δήμου , ο οποίος οικονομικά  δεν πρόκειται να ορθοποδήσει με τις μέχρι σήμερα  πολιτικες τακτικές διαχείρισης .

Πέρα από την προσφυγή για τον προϋπολογισμό  έχουμε  καταθέσει εμπρόθεσμα     προσφυγή και κατά της με αριθμό 20/2017 απόφασης  της οικονομικής επιτροπής  για έργα του  τέως Δήμου Αλυζίας . Για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις    αφού με   γνωστή  μεθόδευση   εισπράττονται   νομικά αβάσιμες  απαιτήσεις   και μάλιστα εις βάρος του  ελληνικού δημοσίου.

Πιστεύουμε  ότι κάποια στιγμή θα γίνει αντιληπτό  ότι για  διοικήσεις    θα πρέπει να έχεις ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ  
                                                      ΑΣΤΑΚΟΣ 17/3/2017

  Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

              ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.