Οι Δημαιρεσίες στο Δήμο Ξηρομέρου.

 Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικο συμβουλιο ξηρομερου 

Στην σημερινή λοιπόν Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία προέδρευσε ο πρώτος  Δημοτικός  Σύμβουλος Αποστόλης Πανταζής, είχαμε την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Συγκεκριμένα:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Κώστας Κυριάκος
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ζορμπάς.
Γραμματέας: Ηλίας Κακούρης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης

ΜΕΛΗ: Θεόδωρος Λιβάνης, Παναγιώτης Γαζέτας, Θωμάς Ρετούλης, Ηλίας Κακούρης, Ντίνα Σαμαρά, Θωμάς Καρφής.

Αναπληρωματικοί:  Π. Γκόλιας, Σ. Καϋμενάκης,Β. Τσάρκος , Π. Βραχάς, Χ. Κολοβός και  Α. Βελώνας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


Πρόεδρος: Θα οριστεί Αντιδήμαρχος

ΜΕΛΗ:Παναγιώτης Γκόλιας, Παναγιώτης Βραχάς, Θεόδωρος Λιβάνης, Βασίλης Μουρκούσης, Χρήστος Κολοβός, Ηλίας Ταμπάκης.
Αναπληρωματικοί:. Π. Γαζέτας,  Η. Κακούρης, Α. Βελόνας και Θ. Καρφής.

7 σχόλια:

 1. Αναμενόμενα ήταν όλα αυτά , Βασίλη ,
  Σήμερα άλλη ήταν Βασίλη ! η έκπληξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. η παραταξιακή πολιτική αποσύνθεση της Αντιπαράταξης ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφήστε τις παραταξεις τα κόμματα και τις σκοπιμοτητες. Όλοι στον ίδιο τόπο είμαστε και πρέπει να κάτσουμε κάτω να λύσουμε τα προβλήματα να δούμε άλλους δήμους που προκοβουν κυρίως κοινωνικά και έπειτα οικονομικά.
  Οι άνθρωποι που διοικουν (αυτοί νομίζουν πως κυβερνουν) είναι στην πλειοψηφία τους αμορφωτοι και απαιδευτοι όχι με την έννοια των πτυχιων αλλά της καλλιέργειας του πνεύματος.
  Το πρόβλημα μας είναι πως οι συγκεκριμενοι που βρίσκονται στην διοίκηση και στην αντιπολιτευση είναι άχρηστα άτομα κενές πρισωπικοτητες που προσπαθούν να επιβαιβαιωσουν την ύπαρξη τους μέσα από την ενασχόληση με τα κοινά.
  Με όφελος την προβολή και την τσέπη τους (πρώτακουστο και αισχρο να τα περνει κάποιος για να κατέβει υποψήφιος ή για να στηριξει).οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν την πρόοδο και όποιος την εκπρόσωπει χλευαζεται και παραγκωνιζεται,φοβούνται τους νέους,φοβούνται τους μορφωμενους,φοβούνται μην χάσουν την προβολή και το χρήμα γιατί ξέρουν πως αν διοίκησουν οι νέοι και μορφωμενοι αυτοί θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν στο καφενείο για κοτσομπολιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ κι' εγώ
   ας κοπούν εντελώς οι αφίσες και το προεκλογικό υλικό ...

   Διαγραφή
  2. Με γενικότητες και αφορισμους που τους παίρνει όλους η μπάλα δεν νομίζω ότι κερδιζουμε κάτι. Προσωπικά πιστεύω ότι και στην συμπολιτευση και στην αντιπολιτευση υπάρχουν αξιόλογα άτομα. Εξάλλου σε Δημοκρατία ζούμε και όποιος πιστεύει ότι είναι καλύτερος από τους άλλους και μπορεί να προσφέρει πιο πολλά έχει δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των δημοτών του Ξηρομερου.Ιδου η Ρόδος ιδού και το πηδημα...

   Διαγραφή
  3. << Δέν υπάρχει τίποτα πιό άνισο ,
   απο την ίση μεταχείριση των άνισων >>
   Αριστοτέλης

   Διαγραφή
  4. Βασίλη εάν υπάρχουν τα αξιόλογα άτομα να βγουν μπροστά να μιλήσουν γι αυτά που δεν γίνονται και να παλέψουν να γίνουν. Να μιλήσουν για τα σκάνδαλα εάν όπως λες υπάρχουν αξιόλογα άτομα να βγουν να πουν πόσα πήρανε οι άλλοι όχι αυτοί οι αξιόλογοι για να κατέβουν υποψήφιοι και να χειραγωγουν τον φτωχό κόσμο με τα 50ευρα ανά ψήφο. Αν υπάρχουν αξιόλογα άτομα γιατί ακόμα δεν έχουμε ακούσει μια πρόταση συγκεκριμένη κοστολογιμενη επίσημη στο δημοτικό συμβούλιο για την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη στην αλυζια για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό για το λιμάνι για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας άλλοι δήμοι χωρίς όλα αυτά πλεονέκτηματα είναι ανεπτυγμενοι. Αφήστε την καραμέλα του οποίος θέλει να κατέβει υποψήφιος γιατί αυτά βλέπουν όλοι όσοι θέλουν και απομακρυνονται αυτές τις ξύλινες στερεότυπες εκφράσεις. Ειλικρινά περιμένουμε απ όλους αυτοκριτική εάν νομίζετε πως έχετε κάνει κάπου λάθος γιατί ίσως διεκδικείτε το αλαθητο

   Διαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.