Κάνει σχέδια και για το Μεσολόγγι ο Απόστολος Πανταζής;

 1 

Αν όχι σε όλα τα ταμπλό σίγουρα σε όλες τις πόλεις του Νομού «παίζει» ο Απόστολος Πανταζής. Μπορεί ο ιδιοκτήτης του Αίολου Αστακού να ακούγεται τις τελευταίες ημέρες ως ενδιαφερόμενος αγοραστής του Παναιτωλικού αλλά αντί για το… Αγρίνιο εθεάθη στο Μεσολόγγι όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκο Καραπάνο.
«Οι μεγάλες συμφωνίες ποτέ δεν ανακοινώνονται δημόσια», έσπευσε να αναφέρει στο facebook ο Καραπάνος με τον Πανταζή με τη σειρά του να αναφέρει πως θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.
Άγνωστο προς το παρόν σε τι αναφέρεται το υπονοούμενο των δύο ανδρών, ίσως και να…τρολάρουν,  αλλά το σίγουρο είναι πως ο ξηρομερίτης παράγοντας θα είναι στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα. Όχι μόνο για αθλητικούς και επιχειρηματικούς λόγους αλλά και για ευχάριστους προσωπικούς…


1 σχόλιο:

  1. "ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ"?ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΛΟΓΩ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ "ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ".ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.