Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Παρόν στις πολιτικές εξελίξεις του Ξηρομέρου με δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή για την υπόθεση του δανείου.Με μια ανακοίνωση, με αφορμή την έγκριση του δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το Δήμο Ξηρομέρου, στην οποία ασκεί δριμεία κριτική στο τρόπο διοίκησης της υπάρχουσας δημοτικής αρχής και ουσιαστικά δηλώνει παρόν στις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις  του Ξηρομέρου και ο νοών νοείτω.

Διαβάστε την ανακοίνωση
 
"Η ρητορική του πολιτικού λόγου είναι αναγνωρίσιμη, ιδιαίτερα του αντιπολιτευτικού. Θα ήθελα να αποφύγω στομφώδης εκφράσεις και να ασκήσω στείρα κριτική σε ένα κομβικό σημείο για τον Δήμο Ξηρομέρου. Πάραυτα, μετά την έγκριση του δανείου (υπ' αριθμόν 3614 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, 01/06/2017) είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο οικονομικός σχεδιασμός για τον Δήμο μας έχει αποτύχει.
Στην θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος επισήμαινα με την πρώτη ευκαιρία την κακοδιαχείριση των πόρων και εφιστούσα την προσοχή για σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Δυστυχώς, δεν εισακούστηκα, όπως και κάποιοι άλλοι συνάδερφοι μου. 
Ο τρόπος διοίκησης της υπάρχουσας δημοτικής αρχής οδηγεί σε μαρασμό και υποθηκεύει το μέλλον του τόπου. Τα αίτια πολλά και γνωστά. Μετά από 2,5 χρόνια το πρόσημο είναι αρνητικό και ζητείται εύρεση πολιτικών λύσεων. Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Προϋπολογισμού είναι ζητούμενα.
Ο χρόνος υπάρχει… πρέπει να βρεθεί η διάθεση για αλλαγές. Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος διαθέτει ανθρώπους ικανούς, με όρεξη και εμπειρία. Ήρθε η ώρα της ουσιαστικής συνεργασίας με γνώμονα το κοινό καλό."

Με εκτίμηση 

Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης
Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός
Απόφοιτος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ξηρομέρου

12 σχόλια:

 1. Αυτός ο τόπος θέλει αλλά πρόσωπα .......πιο νέα με όρεξη θέληση αγάπη και στοιχειώδη αίσθηση ευθύνης ...........πολιτικές δοκιμασμενες δεν θα ευδοκιμήσουν ξανά.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιάννης Καρναβάς9 Ιουνίου 2017 - 7:27 μ.μ.

  Θέλω να πιστεύω φίλτατε Γιάννη ότι κάνοντας επίκληση πολιτικών λύσεων , εννοείς , παραταξιακών πολιτικών εντός του Δ.Σ του Δήμου και όχι κομματικών !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο κύριος Τριανταφυλλακης δεν νομιμοποιείται να μιλάει για αναγνωρίσιμη ρητορική αντιπολιτευτικού πολιτικού λόγου ,αφού ως μέλος της αντιπολίτευσης είχε ψηφίσει τις περισσότερες επιλογές του Δημάρχου , αδειάζοντας την παράταξή του και μετατρέποντας ουσιαστικά τον εαυτόν του στον καλύτερο σύμβουλο του κυρίου Γαλούνη .
  Ας αφήσει λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα για το δάνειο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ποια παράταξη ? υπαρχει καμιά παραταξη ?καμια αντιπολίτευση ?δεν βλεπουμε τίποτα

   Διαγραφή
  2. και μην ξενχαμε οτι το δάνειο το ψήφισαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης , δεν έπρεπε να έχουν διαγραφει?

   Διαγραφή
 4. θα παρακαλούσα τα σχόλια να μην ειναι σε προσωπικό επίπεδο κσι το κυριοτερο να μην προσβάλουν και να μην θίγουν κανεναν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φίλε Γιάννη μόνο διαπαραταξιακή συνεργασία ,με άξονα το κοινωνικό(και όχι το πολιτικό συμφέρον)!
  Γιάννης Τριανταφυλλάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννης Καρναβάς10 Ιουνίου 2017 - 9:34 π.μ.

   Χαίρομαι δεόντως για την διευκρίνηση...το καλό του τόπου μας , πρέπει να ενώνει κάθε έχοντα θετική διάθεση και όραμα για το Ξηρόμερο !!!

   Διαγραφή
  2. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
   ΚΑΙ ΤΗΝ " ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ " ΣΤΟ ΔΗΜΟ ;

   Διαγραφή
  3. Το κοινωνικό συμφέρον δέν ταυτίζεται και δέν περνάει μέσα απο το δρόμο της πολιτικής ?

   Διαγραφή
 6. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κ. Τριανταφυλλακη δεν αρκουν τα κορκοδειλια δακρυα και οι προτροπες για το πως πρεπει να διοικηται ο δημος. ΟΙ ξηρομεριτες σε εξελεξαν πλειοψηφων συμβουλο της αξιοματικης αντιπολιτευσης και εσυ με την παραιτηση σου τους εγκατεληψες. Τωρα ερχεσαι και μας λες οτι εισαι παρον .Ολοι γνωριζουμε την συγγενικη σχεση με το δημαρχο γι'αυτο προτιμησες την παραιτηση απο την αντιπολιτευση. Εξαλλου εχουμε χορταση απο σωγαμπρους δημαρχους δεν χρειαζομαστε αλλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.