Παναγιώτης Στάϊκος: ''Ο κύβος ερίφθη''. Δηλώνει παρών για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.Ο κύβος ερίφθη

Πίστευα ότι είχα << αποστρατευτεί οριστικά >> με το ποτέ ξανά , αλλά φαίνεται πως είχα κάνει λάθος.

Έτσι λοιπόν απόψε στο Καραϊσκάκη  με αρκετούς φίλους από  Καραϊσκάκη  και Βασιλόπουλο και όχι μόνο , συμφωνήσαμε πως η νοοτροπία της αρχής του ενός ανδρός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ξεπερασμένη και αναποτελεσματική. Δεν μπορεί ο Δήμαρχος να είναι και Πρόεδρος της Οικονομικής και του Λιμενικού και και και .

Για να πάει μπροστά ο τόπος εκτός από την διαφάνεια , τον σεβασμό του Δημοσίου χρήματος ,χρειάζεται και συλλογικότητα στην λήψη και την εκτέλεση των αποφάσεων και η Δημοτική Αρχή όχι απλά να μην ενοχλείται από τον Κοινωνικό έλεγχο ,αλλά να τον διευκολύνει και να τον επιδιώκει.

Έτσι λοιπόν εκτός από τα μεγάλα έργα , δεν μπορεί το γήπεδο στο Καραϊσκάκη να παραμένει ημιτελές ,επειδή εμείς δεν προλάβαμε να το αποπερατώσουμε πριν από 7 χρόνια, ούτε να μένει το Στρογγυλοβούνι (4) ημέρες χωρίς νερό ,γιατί ο εργολάβος δεν είχε πληρωθεί από προηγούμενα έργα .

Όσο για το δάνειο που τόσος λόγος γίνεται ,έχω πει πως  όταν ένας Δήμος πρόκειται να πάρει δάνειο με χαμηλό επιτόκιο για αναπτυξιακά έργα, πρέπει να το κάνει . Όταν όμως το επιτόκιο είναι υψηλό και το δάνειο προορίζεται για πληρωμή χρεών τότε είναι μεγάλη ζημιά για τον Δήμο .

Όμως εδώ που έχει φθάσει ο Δήμος η μη λήψη του δανείου ίσως να ισοδυναμεί με διάλυση και καταστροφή . Όπως λέμε μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα . Έτσι αδυνατώ  να κατανοήσω κάποιους όψιμους πολέμιους του δανείου, όταν στην απόφαση ενός τόσο σοβαρού θέματος για την σύναψη του Δανείου ήταν απόντες.

Αστακός  30/6/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία


Παναγιώτης Στάϊκος

8 σχόλια:

 1. τι περιελάμβανε το "μενού"? παλιοπράτνα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ωρε κατακαημένο ξηρόμερο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. η τελευταία αιχμή είναι για τον Τριανταφυλλάκη.Μάλλον ενοχλούν πολλούς οι κινήσεις του Γιάννη. Τον βλέπουν στον ύπνο τους μερικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΑ ΠΟΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ μΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την άποψη του Σπύρου του Ν Γιανεννελη δεν είδαμε ακόμη;ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φίλε συνδημότη ! 4 : 34
  Ολοι μας ξέρουμε οτι το δικαίωμα του " εκλέγειν και του εκλέγεσθαι "
  είναι σεβαστό.
  καλημέρα μας !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ομως η προσωπικη μου γνώμη για την επανα-δραστηριοποίηση του αγαπητού μας Γιατρού κ. Παναγιώτη Στάϊκου στην ενεργό πολιτική, συμπίπτει η άποψη μου απόλυτα με την άποψη της καλής οικογένειας του Κυρίου Παναγιώτη Στάϊκου.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Θα ήθελα να παρακαλέσω την διαχείριση του παρόντος Blog
  εάν δύναται να δημοσιεύσει και το δεύτερο προσωπικό και όχι πολιτικό σχόλιο.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.