Παναγιώτης Στάικος: Κριτική στην Δημοτική Αρχή για νεκροταφείο, είσοδο Αστακού και ΝΑΟΑΣ.Αγαπητέ  κύριε Δήμαρχε
Μεσούσης  της Τουριστικής περιόδου στην είσοδο της Πόλης του Αστακού η εικόνα του πάρκου είναι απογοητευτική. Πραγματικά καμένη γη . Και μη μου πείτε ότι είναι οι ζημιές του νερού που φταίνε , γιατί οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες  από την Πέμπτη .
Όσο  για το νεκροταφείο η εικόνα ως προς τα σκουπίδια είναι αισθητά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να σας πω μπράβο, γιατί βλέπετε τι γίνεται με τα χορτάρια.
Όμως νεκροταφείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα ,αφού είναι πολύ κορεσμένο και δεν υπάρχει πλέον χώρος ούτε για ένα νέο  μνήμα.
Έτσι μέχρι να βρεθεί χώρος για την επέκταση του νεκροταφείου σας προτείνω στην πεζούλα , όπου είναι οι αγριοσυκιές , να  διαθέσετε ένα ποσόν περίπου 5.000 Ευρώ , για να απομακρυνθούν πέτρες και μπάζα και να δημιουργηθούν περίπου 40 νέα μνήματα .
Και τώρα ας περάσουμε στην ζωή και μάλιστα των νέων .
Ο Ναυτικός Όμιλος Αστακού είναι ένας  πολύ σημαντικός φορέα ο  οποίος προσφέρει ύψιστες υπηρεσίες στους νέους μας , αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει σημαντικής αρωγής από το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο .
Εγώ είμαι αρωγός στην  πολύ σημαντική προσπάθειά τους και δεσμεύομαι στο   μέλλον ,αυτή η αρωγή να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αστακός 10/7/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία 


Παναγιώτης Στάικος   

   0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.