Παναγιώτης Στάικος:Το σοβαρό τροχαίο στα Υδροφίλια και η παρέμβαση η δική μου.

 
Σήμερα περί ώρα 11:00 π.μ. με παίρνει τηλέφωνο o κύριος Γρίβας Δημήτριος, ότι στα Υδροφίλια πριν το λατομείο  Παπαγιαννόπουλου, έχει γίνει ένα σοβαρό τροχαίο και ενώ είχαν πάρει τηλέφωνο στο Κ.Υ. για ασθενοφόρο δεν είχε πάει ακόμη.
Παρά το γεγονός, ότι δεν το έχω ετοιμάσει τελείως, όπως θέλω εγώ, αφού περιμένω και τον απινιδωτή παίρνω το αυτοκίνητο της αυτοοργάνωσης και του εθελοντισμού, όπως το ονομάζω και σε 10 λεπτά ήμουν εκεί, αφού το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας έφθασε μετά από 15 λεπτά από εμένα, με τον οδηγό του Δήμου από τα 8μηνα και μια γιατρό του Κ.Υ.
Αφού έλεγξα τα ζωτικά σημεία των δύο νέων κοριτσιών, που ήταν τραυματίες μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν όλα καλά, απεγκλωβίσαμε την συνοδηγό και την βάλαμε στο δικό μου «ασθενοφόρο» και την πήγα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, η οποία είχε κτυπήματα στα πλευρά και την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Είναι δε το τρίτο περιστατικό που διακομίζει ,εννοείται εντελώς δωρεάν.
Την οδηγό, η οποία φαίνεται δεν φορούσε ζώνη ασφάλειας και είχε σφηνώσει στον χώρο του φρένου με σπασμένο πόδι, δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί και περιμένανε την Πυροσβεστική, η οποία έφθασε πολύ γρήγορα και την απεγκλώβισε και την πήρε το ασθενοφόρο του Κ.Υ., με το οποίο συναντηθήκαμε λίγο πριν το Λεσίνι , όταν εγώ γύριζα. 

Αστακός 27/7/2017 

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός
 
 


0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.