Απαγορεύεται να αρρωστήσετε τις μισές ημέρες του μήνα.

 Σχετική εικόνα


Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο  Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας το Κ.Υ. Μύτικα εφημερεύει 15 ημέρες το μήνα και διαθέτει 3 γιατρούς. Να υπενθυμίσουμε οτι το Κ.Υ. Μύτικα καλύπτει 5 Τοπικές Κοινότητες του πρώην Δήμου Αλυζίας  (ΚΑΝΔΗΛΑ, ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΒΑΡΝΑΚΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ) συν τα δυο νησιά ΚΑΛΑΜΟΣ και ΚΑΣΤΟΣ. Όπως είναι γνωστό, λόγω του τουρισμού, ο πληθυσμός όλης αυτής της περιοχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σχεδόν τριπλασιάζεται . 
Και η απορία πολλών εύλογη. Δηλαδή κύριε Υποδιοικητά τις μισές μέρες που δεν εφημερεύει το Κ.Υ Μύτικα αν αρρωστήσει κάποιος τι θα γίνει; 
Εντάξει ρε παιδιά πρέπει να αρρωστήσετε αυτές τις μέρες;; να αρρωστήσετε τις υπόλοιπες που εφημερεύει! Τόσο δύσκολο είναι; Αμάν πια ..
Κάτι δηλαδή σαν ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ. Πως εφαρμόζεται το δακτύλιο ; κάπως έτσι...

Με τις υγείες μας.


Καλό Καλοκαίρι 
     

1 σχόλιο:

 1. Εάν στην δημοτική αρχή του δήμου επικρατούσε αντίληψη εξοικονόμησης πόρων θα μπορούσαμε ως τοπική κοινωνία και εφόσον θέλαμε να είχαμε και πολλά-πολλά δημοτικά ασθενοφόρα ή τουλάχιστον ένα δημοτικό ασθενοφόρο και όπως σωστά πρότεινε ένα ο κ. Παναγιώτης Στάϊκος.
  και βεβαίως κανένας συνδημότης μας δέν πιστεύει ότι ο κ. Παναγιώτης Στάϊκος δέν θέλει να μεταφέρονται μέσω των ασθενοφόρων οι ασθενείς-συνδημότες μας, με αξιοπρέπεια.
  Οσοι αιρετοϊ-εκπρόσωποι του δήμου ισχυρίστηκαν το αντίθετο, θέλω να πιστεύω ότι ήταν στιγμιαϊα αυτή τους η τοποθέτηση.
  καλημέρα !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.