Ευχαριστίες του Ομίλου Εθελοντών Kατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ στον Δήμαρχο Ξηρομέρου και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα.


Αποτέλεσμα εικόνας για μελανωμα μυτικας
 
Προς: Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη
Κοιν.: Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα, κ. Ιωάννα Βέρρη


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντών Kατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ σας ευχαριστεί θερμά για την στήριξή σας στην υλοποίηση της δράσης για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα, που πραγματοποιήσαμε στο Μύτικα στις 17 Ιουνίου, στα πλαίσια πανελλήνιας ενημερωτικής καμπάνιας, και την παραχώρηση εκ μέρους σας αίθουσας για την ενημερωτική ομιλία και την εξέταση του κοινού.
Η συμπαράστασή σας ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη δράση μας, που αφορούσε στους αγρότες και στους αλιείς, οι οποίοι, λόγω της φύσεως της εργασίας τους, εκτίθενται ιδιαίτερα στην ηλιακή ακτινοβολία.
Σας γνωρίζουμε ότι στην εκστρατεία μας αυτή πανελλαδικά παρακολούθησαν περίπου 250 άτομα, εξετάστηκαν 503, εκ των οποίων 87 παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εξέταση, χαρτογράφηση σπίλων, ή αφαίρεση.
Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, υγεία και επιτυχία στο έργο που επιτελείτε και ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς και σε άλλες δράσεις μας στο μέλλον.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.