Παναγιώτης Στάικος: Αναμένοντας τις απαντήσεις από τον κύριο Λυμπεράτο

  • στις Κυριακή, Αυγούστου 06, 2017 -
  • 0 σχόλια

 

Κύριε Λυμπεράτε
Λέτε πως ο στόχος της ανάρτησή σας δεν είναι η αντιπαράθεση μαζί μου, αλλά η αποκατάσταση της αλήθειας.
Ναι κύριε Λυπμεράτε ,ο στόχος δεν είναι η πολίτική αντιπαράθεση μαζί μου ,αλλά η συκοφάντησή μου.
Κύριε Λυμπεράτε η πολιτική αντιπαράθεση στην Δημοκρατία δεν είναι κάτι κακό ,αλλά κάτι πολύ χρήσιμο ,η οποία όταν γίνεται με αλήθειες και επιχειρήματα προάγει την Δημοκρατία.
Και εγώ είμαι υποχρεωμένος απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες ,να κάνω μαζί σας μια ιδιότυπη πολιτική  αντιπαράθεση , θέτοντας ερωτήσεις και περιμένοντας απαντήσεις.
Κύριε Λυμπεράτε
Κατασκεύασα εγώ στην θητεία μου ως Προέδρου της Κοινότητας Αστακού  ή ως Δημάρχου Αστακού  κανένα έργο με αμιαντοσωλήνες ή μόνο με πλαστικούς σωλήνες και σωλήνες πολυαιθυλενίου ; Ναι ή όχι;;;;
Κύριε Λυμπεράτε
Πήρατε απόφαση στην θητεία σας ως Προέδρου της Κοινότητας Αστακού    με την οποία παραχωρούσατε τις πηγές της Λάμπρας στον Άγιο Δημήτριο με το κτίριο των αντλιοστασίων  και την συλλεκτική δεξαμενή , με μόνη υποχρέωση να προβλέψει  η  ΕΤΒΑ  να κατασκευάσει  μεγαλύτερο αγωγό και δεξαμενή στα Λιβαναίικα Αλώνια ( Πλατυγιάλι ) για να  μπορεί μελλοντικά να πάρει  από εκεί νερό και μόνο αυτό ; Ναι ή όχι ;  Ή λάβατε κάτι άλλο και πιο είναι αυτό ; Περιμένω αντίστοιχο έγγραφο της ΕΤΒΑ  .
 Κύριε Λυμπεράτε
Ήσασταν Νομικός Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ή ΒΙΠΕΤΒΑ ή ΝΑΒΙΠΕ την περίοδο αυτή ή ποια περίοδο και μέχρι πότε ;
Κύριε Λυμπεράτε Το έργο  για την κατασκευή  αγωγού από τον Άγιο Δημήτριο  στην μελέτη του οποίου  ο αγωγός προβλεπόταν  με αμίαντο ( για τον οποίο ποτέ δεν σας επέρριψα καμία ευθύνη ), δημοπρατήθηκε πριν την  31/12/2006 που ήσασταν εσείς Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού ,στο οποίο μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρία ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ  ή  δημοπρατήθηκε μετά την 1/1/2007 που ανέλαβα εγώ ;
Δείξτε μας λοιπόν την διακήρυξη της δημοπρασίας( αφού ήσασταν και Νομικός Σύμβουλος)  και εάν έγινε μετά την 1/1/207 που ανέλαβα εγώ και κάνω τόσο λάθος, εγώ δεν θα σας ζητήσω απλά συγνώμη, αλλά θα αποσύρω –ΑΠΟΣΥΡΩ   και την υποψηφιότητά μου για τις επόμενες εκλογές.!!!!!!!!!!!
Κύριε Λυμπεράτε
Στην εταιρία ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ  από την ΒΙΠΕΤΒΑ , ανατέθηκε  με απευθείας ανάθεση  αφού δεν ξεπερνούσε  το  50% του προϋπολογισμού του αρχικού έργου Άγιος Δημήτριο- Πλατυγιάλι    τον Νοέμβριο του 2007,  το έργο της κατασκευής  του Αγωγού Πλατυγιάλι –Αστακός με πλαστικό αγωγό Φ312,5 και η δεξαμενή του Αστακού με δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα  χωρητικότητας 2.000 κυβικών μέτρων, το οποίο τελείωσε το 2009  και κάναμε τα εγκαίνια στην παραλία παρουσία της χήρας του Αείμνηστου Κωνσταντίνου Δημητρούκα. Ναι ή όχι;
 Κύριε Λυμπεράτε
Πείτε μου  τι απόφαση πήρατε  εσείς στην θητεία σας ως Προέδρου της Κοινότητας Αστακού προς την ΕΤΒΑ για την ύδρευση του Αστακού  και ποία  απάντηση λάβατε από την ΕΤΒΑ ;;;;; Θα την περιμένω αυτή την απάντηση με πολύ αγωνία.!!!!!!
Κύριε Λυμπεράτε
Θα σας πω εγώ τι κάνατε . Πήρατε μία επαίσχυντη απόφαση,  η οποία είναι η 18 ή 19 του 1985 , με την οποία ζητούσατε την αλλαγή του σκοπού του Κληροδοτήματος Δημητρούκα , να πάει για διευθέτηση των χειμάρρων του Αστακού, λέγοντας πως μετά το νερό που είχατε φέρει από  την γεώτρηση του Καραϊσκάκη είχε επιλυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης  το Αστακού , όταν το μέγιστο που μπορούσε να δώσει η γεώτρηση ήταν 30 κυβικά την ώρα ,δηλαδή 360 κυβικά μέτρα την ημέρα , που έφθανε το καλοκαίρι για 15 λεπτά ,όταν τώρα οι ανάγκες της πόλης το καλοκαίρι πλησιάζουν τα 2.500 κυβικά μέτρα την ημέρα . Ευτυχώς όμως το αίτημα σας απορρίφθηκε και έτσι μετά την προγραμματική   σύμβαση μεταξύ Κοινότητας Αστακού-Κληροδοτήματος Δημητρούκα και ΕΤΒΑ , έχει ο Αστακός νερό με όλα του τα προβλήματα .
Κύριε Λυμπεράτε
Σας ερωτώ  . Μετά από τόσα χρόνια είστε υπερήφανος γι’ αυτή σας την απόφαση σας με την οποία ζητούσατε τα χρήματα που είχε αφήσει ο  αείμνηστος Δημητρούκας για την ύδρευση του Αστακού ,να τα πηγαίνανε για τα ρέματα ;;;;;
Κύριε Λυμπεράτε
Λέτε το ουσιαστικό  τώρα είναι η αντικατάσταση του αντικατάσταση του δικτύου .
Πείτε μου λοιπόν Κύριε Λυμπεράτε τι κάνατε όταν 31/12/2010 σας παρέδωσα μελέτη με περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και τεύχη δημοπράτησης και προϋπολογισμό του έργου 7 εκατομμύρια ΕΥΡΩ  για αντικατάσταση ολόκληρου του αγωγού από τον Άγιο Δημήτριο  μέχρι την δεξαμενή του Αστακού με αγωγό από Πολυαιθυλένιο , που σε αυτά τα 7 προηγούμενα χρόνια και στις δύο Δημοτικές θητείες ήσασταν για 4 χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ;;;;;;;!!!!
Κύριε Λυμπεράτε
Ξέρετε πόσο σέβομαι τις οικογένειες των πολιτικών μου αντιπάλων και εδώ είναι μόνιμοι υπάλληλοι ,με στενά συγγενικά πρόσωπα των οποίων βρέθηκα Πολιτικός Αντίπαλος να πουν  με πόση λεπτότητα και ευγένεια  τους φέρθηκα στην θητεία μου ως Δημάρχου.
Δικό μου στενό συγγενικό πρόσωπο δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τον Δήμο .Δικό σας όμως έχει . Και δεν είναι μόνιμος  υπάλληλος μετά από ΑΣΕΠ πράγμα το οποίο θα ήταν απόλυτα νόμιμο  και ηθικό ,αλλά με κάποια άλλη σχέση , την οποία η κοινωνία χαρακτηρίζει ως χαριστική ή ως μη απαραίτητη και ζημιογόνα  για τα συμφέροντα του Δήμου .
Και αυτό η Κοινωνία κύριε Λυμπεράτε το λέει Συναλλαγή  .!!!!!!
Με εμένα συναλλαγές αν εκλεγώ Δήμαρχος δεν πρόκειται να υπάρξουν .Τελεία και παύλα.!!!!!!
Εγώ παρά το γεγονός ,πράγμα με το οποίο συμφωνώ  με τον κύριο Λυμπεράτο για τα ανώνυμα σχόλια , θα δεχθώ ανώνυμα σχόλια , αν όμως είναι υβριστικά ή συκοφαντικά τα ανώνυμα σχόλια ,η εύθηνη θα επιμερίζεται εξ’ ίσου στον σχολιαστή  και τον διαχειριστή του Blog.

Αστακός 6/8/2017  
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού και Δήμαρχος Αστακού0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.