Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου: ΝΑΙ στην πληρωμή των υπερσυμβατικών εργασιών στο νέο κλειστό του Αστακού. Δείτε βίντεο.

 • στις Σάββατο, Σεπτεμβρίου 02, 2017 -
 • 4 σχόλια


 To Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου αποφάσισε κατά πλειοψηφία, (11 ΥΠΕΡ- 7 ΚΑΤΑ), ότι θα πρέπει ο Δήμος  να καταβάλει το ποσό των 175.087,93 €, στον ανάδοχο του έργου  για τις υπερσυμβατικές εργασίες που εκτέλεσε στο νέο κλειστό του Αστακού.Ενέκρινε δηλαδή  την υπ. αριθ. 180/2017 απόφαση της  οικονομικής επιτροπής περί μη άσκησης ανακοπής της αριθ. 38/2017 διαταγής πληρωμής του μονομελούς πρωτοδικείου Μεσολογγίου.

ΝΑΙ ψήφισαν οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι από την συμπολίτευση:Βραχάς Παναγιώτης,Γαζέτας Παναγιώτης, Γκόλιας Παναγιώτης,Λαϊνάς Κωνσταντίνος,Λιβάνης Θεόδωρος, Πανταζής Απόστολος, Ρετούλης Θωμάς,Τσάρκος Βασίλειος, Κυριακός Κωνσταντίνος, 
και δυο από την αντιπολίτευση:Κολοβός Χρήστος,Ζορμπάς Ιωάννης.

ΟΧΙ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βελόνας Απόστολος, Καρφής Θωμάς,Μητσάνης Ζώης,Ταμπάκης Ηλίας, Μάντζαρης Ελευθέριος, Τζαχρήστας Παναγιώτης  και Κομπλίτσης Δημήτριος.
Να πούμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο μίλησε και εκπρόσωπός του αναδόχου του έργου δίνοντας διευκρινήσεις και απαντώντας σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων.
  
Δείτε 3 βίντεο από την Συνεδρίαση (θα ανεβάσουμε και άλλα), αφού αναφέρουμε ότι η κριτική των Δημοτικών Συμβουλών της αντιπολίτευσης, κυρίως από τους κ. Μάντζαρη ( μίλησε για διαπλοκή με τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη να ζητάει να πάρει πίσω την συγκεκριμένη λέξη λέγοντας  ότι οι εργασίες εκτελέστηκαν όλες και όποιος θέλει  μπορεί να τις ελέγξει μια προς μια) Τζαχρήστα και Κομπλίτση,  ήταν στην διαδικασία και στον τρόπο  που χειρίστηκε ο Δήμος Ξηρομέρου το συγκεκριμένο θέμα.
.

4 σχόλια:

 1. τελικά πόσο κόστισε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και φυσικά φίλε Βασίλη τον λογαρισμό πληρώνουν οι δημότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το γήπεδο επρεπε να εχει γίνει χρόνια πριν κσι πολυ καλα εκάνε ο γσλούνης και το εφτιαξε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΡΥΦΑ Η ΦΑΝΕΡΑ Η ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΡΟΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΝΕΝΑΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.