Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία με θέμα ''Αθλητισμός & Παιδεία'' στους μαθητές του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου των Φυτειών

  • στις Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017 -
  • 0 σχόλια
 


Πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία η ομιλία με θέμα << Αθλητισμός & Παιδεία>> στους μαθητές του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου των Φυτειών. Καλεσμένοι του συλλόγου μας  ήταν δύο καταξιωμένοι αθλητές με μεγάλη πορεία και σπουδαίες διακρίσεις. Ο παραολυμπιονίκης του Ρίο Μπακοχρήστος Δημήτρης και ο συγχωριανός μας Μπενέκος Χρήστος ο οποίος κατέχει σπουδαίες διακρίσεις τόσο ως αθλητής, όσο και στην προπονητική του καριέρα. Οι δύο αθλητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμά μας και ήταν εκεί να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους, είχαν πολλές και ενδιαφέρουσες απορίες. Ακόμη είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το χάλκινο μετάλλιο της παραολυμπιάδας του Ρίο και να φωτογραφηθούν​​ με αυτό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, σ αυτό το σημείο, θερμά τον κ. Δημήτρη Μπακοχρήστο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας και μας τίμησε με την παρουσία του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος σε λίγες ημέρες στο Μεξικό. Ακόμη, τον κ. Μπενέκο Χρήστο, ο οποίος ήταν και εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης, για την μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο μας.  Ευχαριστούμε, επίσης, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και τις σχολικές επιτροπές για την υποδοχή τους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και την κ. Πατσιά Βάγια για τα όμορφα αναμνηστικά που μας ετοίμασε. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ
 
 
  0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Υβριστικά σχόλια, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά, θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.

0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.