ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΛΑΣ : ''Βδομάδα Παθών. Θα 'ρθει η Ανάσταση;''. Σκληρή κριτική για την άθλια κατάσταση των δρόμων.

  • στις Παρασκευή, Απριλίου 06, 2018 -
  • 0 σχόλια   
 Μετά λύπης μου διαπιστώνω εδώ και πάρα πολύ καιρό την επιδεικτική-προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής σε ότι έχει να κάνει με την τραγική κατάσταση των δρόμων εντός του οικισμού της Τ.Κ. Μύτικα. Λακούβες, πλάκες που ξεκολλάνε από τον κεντρικό πλακόστωτο του Μύτικα και δεν επιδιορθώνονται, παραπέμπουν σε μια εικόνα καθημερινή και συνηθισμένη για τους κατοίκους του χωριού μας. Ο κίνδυνος υλικων ζημιών των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στο Μύτικα είναι μεγάλος, όπως επίσης και η περίπτωση ατυχημάτων. Η ίδια απαράδεκτη κατάσταση και στην είσοδο του Μύτικα προς τον οικισμό Παναγούλας με λακούβες να υποδέχονται τος οδηγούς μήνες τώρα. Κάποια ''ψευτομπαλώματα'' με πίσσα από μέρους της Δημοτικής Αρχής δεν είναι ικανά να λύσουνε το πρόβλημα, γελάει ο κόσμος...
  Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την Επαρχιακή οδό Μύτικα-Αστακού, όπου και την ευθύνη έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα ίδια χάλια κι εκεί. Ένα μόνο θα αναφέρω, στο δρόμο Μύτικας-Αστακός υπάρχουν λακούβες-παγίδες σε διαφορα σημεία, εγκυμονώντας θανάσιμο κίνδυνο για τους οδηγούς οχημάτων και πιο πολύ για τους οδηγούς μοτοσυκλετών. Δεν έγιναν μάθημα σε κανέναν οι δυο θάνατοι μοτοσυκλετιστών την τελευταία τριετία; Ας φροντίσουν τα αυτονόητα και οι αρμόδιοι της Περιφέρειας προκειμένου να σταματήσουν οι αιματηροί αυτοί κατάλογοι. Και το πρόβλημα δε θα λυθεί με τα ίδια ''ψευτομπαλώματα''.
  Κύριοι βιαστείτε, περιμένουμε και επισκέπτες το καλόκαίρι. Είναι κρίμα να γινόμαστε αντικείμενο χλευασμού, ειρωνίας κι απαξίωσης από τους ξένους που θα έρθουνε. Θα ήταν τραγικό να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Πράξτε αναλόγως με το χώρο ευθύνης κι αρμοδιοτήτων σας.


Υ.Γ.: Τα ευχαριστήρια πρέπει να έπονται της λύσης των προβλημάτων.


ΤΖΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.