Σκληρή επίθεση ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΟΝΗ στον ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ:''Για γέλια, αλλά και για κλάματα όσα λες'' !!!


 


"Για γέλια, αλλά και για κλάματα» είναι όσα αναφέρει ο Κώστας Γεωργούλας στην πρόσφατη ανακοίνωσή του, αναφορικά με το γήπεδο Χρυσοβίτσας. 
        Ο κ. Γεωργούλας εξαφανισμένος 4 χρόνια από τα προβλήματα της Χρυσοβίτσας, έρχεται τώρα σαν υποψήφιος "σωτήρας" και βγαίνει σιγά σιγά στην πιάτσα προς άγραν ψηφοφόρων περίπου ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές. Η μόνη αξία που έχουν τα γραφόμενα της αστείας απάντησης για το γήπεδο και περί χορηγών κ.α είναι ότι αντανακλούν τον πανικό που έχει κατακυριεύσει τον κ. Γεωργούλα, καθώς συναισθάνεται τη γενικευμένη δυσαρέσκεια των δημοτών.........

       Η ανικανότητα του να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πλέον στοιχειώδη, τον έχει φέρει σε σημείο να έχει σύγχυση αρμοδιοτήτων με τους Αντιδημάρχους με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι «νεφελώδη και μπερδεμένα». Μέσα σε αυτό το αλαλούμ δεσπόζει το κυνήγι της καρέκλας και του έχοντος το επάνω χέρι στη διάθεση των κονδυλίων που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι δικά τους, αλλα χρήματα των δημοτών
        Από πού και ως πού έχει αρμοδιότητα η κοινωφελής για την τοποθέτηση Πασσάλων και συρματοπλέγματος στο γήπεδο της Χρυσοβίτσας και όχι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Τσάρκος; - Ποιος φωστήρας άραγε ερμηνεύει κατά το δοκούν τα δημοτικά πράγματα; -Σοβαρευτείτε!!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, να επισημάνω τα εξής:
    -Απευθύνθηκα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Τσάρκο και αιτήθηκα στις 23/4/2018 την περίφραξη γηπέδου Ποδοσφαίρου. 
  -Όταν ξεκίνησαν οι εργασίες ο Αντιδήμαρχος με διαβεβαίωσε ότι αρχίζουν τα έργα διαμόρφωσης και περίφραξης γηπέδου απο τον Δήμο Ξηρομέρου
   -Λίγο πριν βγεί η ανακοίνωση -ευχαριστίες ξανά ο Αντιδήμαρχος μου τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη τα έργα του γηπέδου. 

       Απο ότι φαίνεται είναι σαφές ότι το εργο γίνεται με χρήματα των δημοτών αλλά τελικά κανένας δεν ξέρει τι ισχύει; -Ποιος έχει ευθύνη και αρμοδιότητα για τα γήπεδα στο δήμο Ξηρομέρου; -Μήπως πρέπει να επέμβει ο δήμαρχος για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση;

Ρωτάμε ευθέως:
     -Στην πρώτη σας ανακοίνωση κύριε Γεωργούλα στις 28-6-2018 (ανάρτηση στο μπλογκ Ξηρομερίτης) δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας ιδιώτης χορηγός για το γήπεδο. Γιατί τους αποκρύψατε; Εξηγήστε μας τι έχει συμβεί, πέστε μας όλη την αλήθεια; -Αλήθεια τι προϋπολογισμό έχει το έργο;
       -Το γήπεδο λέτε γίνεται με την οικονομική στήριξη απο ιδιώτες χορηγούς, χωρίς να έχει λάβει γνώση ούτε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αλλά ούτε και η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβίτσας, η οποία γνωμοδοτεί για τις δράσεις και τα έργα τοπικού χαρακτήρα. Δηλαδή μας λέτε -να ένα παράδειγμα -ότι μπορεί να έρθει έναι ιδιώτης χορηγός κι επειδή δεν το αρέσει η θέση στο μνημείο ηρώων στη πλατεία να το μεταφέρει στο Αλογοβούνι χωρίς να ρωτηθεί η τοπική κοινότητα; -Ότι και να πει κανείς είναι περιττό.

      Αντιλαμβανόμαστε κ. Γεωργούλα ότι σας έπεσε πολύ βαρύ το ευχαριστήριο στο δήμαρχο και στους αρμόδιους αντιδήμαρχους όμως πάντα σεβόμαστε τους εκλεγμένους στη τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και τον θεσμικό τους ρόλο. Αυτούς επέλεξαν οι δημότες είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει.

Ακούστε λοιπόν κι αυτό: 
     Είμαι από τους ανθρώπους που έμαθα να εργάζομαι για το κοινό καλό της Χρυσοβίτσας χωρίς παρωπίδες και πολιτικές σκοπιμότητες.
     Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι μεθοδικά για το χωριό μου και τους συγχωριανούς μου, βοηθώντας σε πολλούς τομείς κάνοντας αυτό που τόσα χρόνια άλλοι που είχαν θέσεις και αξιώματα δεν έκαναν.
      Είμαι περήφανος που στέκομαι καθημερινά δίπλα στα προβλήματα των χωριανών και αντιδρώ άμεσα για να βοηθήσω τις οποίες μικρές και μεγάλες ελλείψεις και έχω αποδείξει ότι δεν με πτοούν και δεν με φοβίζουν τακτικές που γεμίζουν το τόπο μας με σκοταδισμό και φανατισμό.
       Κι ένα άλλο: Δεν επιβάλλεται και δεν προβλέπεται βάση «Καλλικράτη» ο πρόεδρος να βρίσκεται κάθε μέρα στην έδρα του χωριού, ωστόσο  η μικρή απουσία μου το τελευταίο διάστημα, όπως είναι γνωστό σε όλους, οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους για να ζήσω την οικογένεια μου, όμως δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να διεκδικώ και να αγωνιζομαι για να συμφέροντα της Χρυσοβίτσας και των συγχωριανών μου.

-Ραντεβού κύριε Γεωργούλα στις 11 Αυγούστου 2018 στη Συνέλευση Κατοίκων Χρυσοβίτσας και ελπίζουμε να μην... απουσιάζετε..

Γιάννης Χρόνης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου 

ΥΓ: και μια τελευταία ενημέρωση κ. Γεωργούλα απο τον απόντα πρόεδρο όπως λέτε: Αυτή τη στιγμή η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανιας με συνεργεία κλείνει τις λακκούβες στο Βαλόστρατο...


4 σχόλια:

 1. η επιστολή του κ. Γεωργούλα τι έλεγε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ.

   Διαγραφή
 2. Κ τις λακουβες που σκλεισε ο κ. Γεωγουλας οπως ειχε ανακοινωσει τι εγιναν μαλλον δεν εχει ιδεα που βρισκεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.