Β.Μουρκούσης: ''Θα λειτουργήσει και φέτος το βυτιοφόρο στην Αλυζία, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο''.Απαντώντας   σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης   κ.Απόστολου Βελώνα σχετικά με το αν θα λειτουργήσει το δημοτικό βοθροφόρο όχημα φέτος το καλοκαίρι στην Αλυζία, ο αντιδήμαρχος κ.Βασίλης Μουρκούσης ξεκαθάρισε πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι  μέχρι τέλους του μηνός (Μαΐου)  το βυτιοφόρο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά, αφού θα έχουν επισκευαστεί  όλες οι βλάβες.
Τόνισε επίσης ότι τα λύματα θα τα αδειάζει στο βιολογικό της Βόνιτσας και ότι έχει γίνει η συνεννόηση γι αυτό με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ.Γιώργο Αποστολάκη. "Ξεχάστε ότι γίνονταν στο παρελθόν με τα λύματα, φέτος θα ακολουθηθεί η νομιμότητα'' κατέληξε ο κ. Μουρκούσης. 


Β.Π         

4 σχόλια:

 1. μπα καλύτερα στα χωράφια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επομένως μπορούν να το ζητάνε και οι δημότες των υπολοίπων χωριών του δήμου? Θα είναι ίδιες οι τιμές του βυτιοφόρου του δήμου στο Μύτικα με αυτές στα ιδιωτικά στον Αστακό? Αν είναι μικρότερες θα πριμοδοτήσει ο δήμος εμάς τους υπόλοιπους? Τι σημαίνει νομιμότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρωτάει αυτός που το σταμάτησε..καλό Κ αυτό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δώσε απάντηση 9και 41 σαυτό άμα ξέρεις απ αυτά βέβαια. Άμα δε ξέρεις τι μπερδεύεσαι μ αυτά και μπερδεύεις κ μας με δικά σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.