ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ “ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ” ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΆΔΟΣ! ΑΝΆΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΘΛΗΤΉΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ!!

  • στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 13, 2018 -
  • 0 σχόλια


Σε μια όμορφη και λαμπερή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε από την ΈΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΆΔΟΣ την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 η βράβευση των καλύτερων Αθλητών – Προπονητών και συλλόγων για τις διακρίσεις τους στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το έτος 2017. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Θεάτρου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης Αττικής. Την εκδήλωση συντόνισαν η Δημοσιογράφος του MEGA  κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΤΑ και ο Δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. ΓΚΟΜΩΛΗΣ ΝΊΚΟΣ.
Αποτελεί τιμή για τον σύλλογο και την πόλη του Αστακού το ότι ανάμεσα στους βραβευθέντες και καλύτερους Αθλητές ήταν και ο Αθλητής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ο οποίος ως μέλος της ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ τον Δεκέμβριο του 2017 είχε κατακτήσει το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο Διεθνές Πρωτάθλημα “HEREYA OPEN” που διεξήχθη στην Βουλγαρία.
Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από όλους μας στον Νίκο για την επιτυχία του, και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στους άλλους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ0 σχόλια:

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.