Δήμος Ξηρομέρου: Ανακοίνωση - Κάλεσμα προς τους πολίτες για εξόφληση οφειλών

 Αποτέλεσμα εικόνας για πληρωμη νερα στο δημο ξηρομερου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                                                                     Αστακός , 02/03/2018
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ


Ο Δήμος Ξηρομέρου καλεί όλους τους πολίτες που οφείλουν τέλη ύδρευσης κ.λπ., να τα εξοφλήσουν μέχρι την Παρασκευή 16/3/2018.
Σε αντίθετη περίπτωση, από την Δευτέρα 19/3/2018, σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού ύδρευσης, ο Δήμος θα προχωρήσει στην σφράγιση των παροχών.

Από το Δήμο Ξηρομέρου

3 σχόλια:

 1. NA ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑΕΧΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΟΛΑΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί ο Δήμος δεν πληρώνει πρώτα αυτά που οφείλει σε αυτούς που χρωστάνε ή δεν συμψηφίζει τα δικά του χρέη με τα χρέη των Πολιτών που χρωστάνε στον Δήμο ?

  Είναι καλό να Εισπράττουν αλλά είναι πολύ Κακό να Πληρώνουν τα δικά τους Χρέη.

  Κύριοι του Δήμου Πληρώστε πρώτα αυτά που χρωστάτε εσείς και μετά να βγαίνετε να απειλείτε με σφράγισμα παροχών και μάλιστα σε περιοχές στις οποίες παίρνετε Τσάμπα το Νερό από το Δήμο Αγρινίου και τόσα χρόνια δεν έχετε πληρώσει ούτε ένα ευρώ για το νερό αυτό αλλά απαιτείται οι Δημότες να πληρώνουν σε σας και μάλιστα εκβιαστικά, για να μην μιλήσω για τις παροχές που έχετε εις γνώση σας χωρίς Υδρομετρητές σε όσους είναι τα καλά σας παιδιά και σε πολιτικά πρόσωπα, αυτοί γιατί δεν πληρώνουν ποτέ και δεν τους ενοχλείτε και απειλείτε με σφράγισμα παροχών τους Φτωχούς που δεν έχουν να σας πληρώσουν γιατί έτσι μας κατάντησαν οι κυβερνώντες ?

  Έπρεπε να Ντρέπεστε όλοι εσείς οι Υπεύθυνοι, αλλά δυστυχώς η ντροπή έχει χαθεί προ πολλού από το συνάφι σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.